Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nepoznáte niekto tento SW?

o Navštíveno 2116x o
o 19.06.2008, 08:58 | djwiktor
Včera som dostal od známeho 2 ks tohto - [ Link ]

chcel by som sa spýtať,či sa tu nenájde niekto, kto by mi našiel k tomu parametre, prípadne či tu je niekto, kto to už počul hrať. Podotýkam že som ich dostal za 500 Sk spolu za tie dva kusy. takže by z toho mohlo byť niečo slušné.

o 19.06.2008, 09:18 | P3RF3KT
bouzel neznam ale jestli ze si dostal dva za 500sk tak to bych je bral uz jen kdybych je mel mit na paradu pac nevypadaj zle vykon je psanej namagnetu 150watt tipuju RMS
o 19.06.2008, 09:21 | djwiktor
P3RF3KT > ja som ho pozeral, nie je to 150W ale 750, podla toho co som nasiel to ma 250W RMS a 4 Ohmy cievku, takze by to mohlo nejak slusne zahrat.. ale nikde som bohuzial nenasiel na nete k nemu TS parametre, aby som dokazal spocitat ozvucnicu.
o 19.06.2008, 10:03 | Majk-fox
Značka Caliber v této řadě Low end.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3057 sekund.