Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kartáčovaný hliník

o Navštíveno 2957x o
o 19.06.2008, 09:12 | Majk-fox
Dejžto pánbůh, mám takový dotaz,čím, popřípadě jakým kotoučen opravým povrch zesíku, kartáčovanej hliník? Je to místy ošoupaný, ne nic hlubokýho, koukal sem na nějaký brusný kotouče, ale to udělá brus do kulata a já potřebuju, uvézt to do původního stavu, tzn vodorovně je to mono Rodek R1500A nebo tak nějak:-)

o 19.06.2008, 13:06 | J0hny
nevim jak presne vypada povrch toho hliniku ale stejne si myslim ze kotouce apod sou na to moc hruby... bejt tebou bych zasel do drogerky a poptal se na nejakou lestici pastu, oni ti poradi, no a tahy bys delal vodorovne, ale i tak bych se asi bal ze ten povrch stejne vylestis do hladka takze zmizne asi i to kartacovany z vyroby, ale mozna sezenes nejakou jemnou ;)
o 19.06.2008, 13:21 | mario007
myslim ze kartacovej povrch se dela dratenym kartacen na vrtacku
o 19.06.2008, 14:31 | Majk-fox | Upraveno: 2008-06-19 14:31:55
mario:čoveče on je to dost jemnej brus, kartáč by nechal rýhy, možá je to nějakým jemnějším,ale pokud to dám na kotouč na vrtačku, tak ten brus bude do kulata, já vyslím, že je to dělaný vibrační bruskou obdelníkovou a nějakým smirglem, ale to je jen moje domněnka.
o 19.06.2008, 14:59 | J0hny
i kdyz to das na vrtacku nebo brusku tak muze byt rovnej kdyz to udrzis presne v ruce... vsak se bruska nebo vrtacka da naklonit ;) a kotouc taky sezenes obvodovej
o 19.06.2008, 16:30 | Topča
měl jsem to v bývalé práci na broušenou nerez. je to váleček do vrtačky a na něm jsou nalepený lamelky ze šmirglpapíru :-)) vté sadě jich bylo několik kvůli hrubostí...
prostě něco jak lamelák do flexi ale na válečku...
o 20.06.2008, 13:24 | mario007 | Upraveno: 2008-06-20 13:26:00
myslel jsem takovej a vlastne jedes ve smeru otaceni dela to docela jemny brus zadny hluboky ryhy ale musel by jsi to nejdrive zkusit

foto k příspěvku  od mario007

o 20.06.2008, 14:00 | TUNER
Ty woe,to jsou rady...)) No přesně jako to je z výroby to asi neuděláš. Možná bych mohl vyrobit ten plech celej znova pokud si ho nakreslíš..... Nějakej broušenej hliník tady máme,záleží jak silnej...a jestli je to jen plech nebo nějak profilovanej... ;-)
o 20.06.2008, 15:11 | Majk-fox
Tuner, ne ono to není tolika dojebaný, ale je ošoupanej, někdo ho vozil v kufru na hulváta a takhle to dopadlo.
o 22.06.2008, 10:50 | Boďa
Nemá to ještě nějakou povrchovku?
Jestli to je třeba eloxovanej hliník, tak pak to bude vidět...
Ale v práci jsme používali kartáč na odstranění mikro otřepů, kde byly ty vlákna plastový s jemným brusným prachem.
To by bylo přesně ono ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3633 sekund.