Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > bs acoustic - antirezonancne bitumenove dosky

o Navštíveno 4867x o
o 19.06.2008, 21:49 | yaho
Ma niekto skusenosti s tymto tlmiacim materialom od BS acustic? Nerad by som bol keby sa to pocase zacalo odlepovat, ale v obchode ma uistuju ze je to OK material na tlmenie prednych dveri... Vopred dakujem za radu.
[ Link ]

foto k příspěvku  od yaho

o 19.06.2008, 21:50 | yaho
dalsi obrazok...

o 19.06.2008, 22:18 | Milhauzz
Covece, daval sem to kamosovi do prednich dveri loni v lete a porad dobry. Je to dobry nechat chvilicku na slunku, krasne to zmekne a dobre se s tim dela. Staci ti defakto na celou proceduru odmastit dvere a rezaci nozik.
o 19.06.2008, 22:20 | Frenkie
bs acustic??? stejnej, aspon podle vzhledu mam v nabidce od AIV [ Link ] mam snim delane cele dvere - drzi supruve, dela se s nim velmi dobre a to i bez nahrivani coz me prekvapilo
o 19.06.2008, 22:52 | yaho
Cely vecer nad tym rozmyslam ci ich kupit alebo nie, mal som objednane v obchode tlmenie SIKADAMP, ale neprislo im a obchodnik ma ubezpecoval ze je tie od BS ACUSTIC su spolahlive a za dobru cenu...
Som rad ze ste ma ubezpecili ze to moze byt dobry material, lebo co citam na nete tak len nie moc pozitivne referencie-ale kazdy moze mat svoj nazor/skusenosti, mozno taky ako vy co mate dobre skusenosti prave nenapisali nic.
Nejdem s tym autom nikde na na sutaz a podobne, ide mi len o dobre tlmenie+aby sa to casom neodlepilo.
Este mam otaku na Milhauzz - cim si to odmastoval? mozno v tom bude problem,ked sa ten plech zle odmasti tak to potom zle drzi...
o 19.06.2008, 23:26 | Frenkie
ja odmastoval lihem , a co byla vetsi necistota tak specialnim odmastovacim sprayem co mi dal kamos,ale jak se jmenuje nevim, jen vim ze je drahej (okolo 800 - 1000kč), ale lih, technicky benzin atak v pohode staci
o 21.06.2008, 01:47 | Fridom
Co se týče vzhledu, tak to vypadá naprosto stejně jako TBP [ Link ] které jsem použil na tlumení dveří, střechy a celého kufru.

Nějaké vlastnosti:

+ dobře drží na plechu
když se nahřejvá horkovzduškou, nebo se nechá na slunci, tak se s nim pracuje parádně.
Při nahřátí horkovzduškou se dají věchny pláty spojit, slejí se do sebe, tak že máš pak jeden litej kus.

- je to poměrně těžký materiál
na střechu jsem dával celé pláty na pastu Brax a začalo se to sundavat dolů, tak že pokud budeš lepit na Brax, tak nastřihat na menší štverce a bude to pohoda, já to přelepil Sikou a taky pohoda.

Nemá alu folii která materiál dost spevní a hlavně když je potřeba materiál strhnot, tak to de fakt blbě, např. oproti Sika.

Tak že na uzavření dveří je to nevhodné, protože když se ti tam něco pak poser. a budeš nucen tlumení sundat, tak u tohoto by si se pos...
o 22.06.2008, 10:27 | yaho
Dik za skusenosti Fridom, po tvojej rade tym vyplnim len vnutornu stranu prednych dveri odtial to hadam nikdy nebudem davat dole... Tak isto pouzijem radsej male kusky platov aby to dobre drzalo. Na uzavretie dveri asi pouzijem ten sikadamp.
Ma to aj dobre tlmiace vlastnosti? Vcera som namontoval repraky (160W) a tie dvere riadne rezonuju...
Ked si to daval dole z plechu tak sa to trhalo alebo v com bol problem oproti Sikadampu?
Ma este niekto dalsi dobre/zle skusenosti s tymto tlmiacim materialom?
o 22.06.2008, 10:40 | Fridom
yaho: Siku vemeš a strhneš jí dolů protože má tu alu folii, ale toto tluumení nee, tak že by si to musel nahřejvat a sundavat špachtlí dolů, což je nic moc.

Tak já mam vytlumeno dobře, jsem spokojený, ale dával jsem tam toho trošičku více, než jen TBP.

Ale co je nejlepší na tlumení tak to je pasta Brax, ta když stvrdne, tak je to jak kámen.
o 22.06.2008, 18:54 | noclue
michalm s tym tlmil nedavno... vraj spokojnost
o 26.06.2008, 18:06 | mendo
ja som to daval na blatniky zo spodu aby nebolo pocut odskakajuce skalky:) ked to zmekne tak sa to fajn tvaruje ale je to dost tazke nechcel by som stym tlmit cele auto lebo bi to total zabilo 1.5ku
o 24.07.2008, 23:03 | yaho
Tak som s tym vytlmil vnutornu stranu dveri, praca s tym materialom bola ok, vybracie to stlmilo takze zatial spokojnost. Uvidim ako sa to bude spravat v buducnosti v horucich dnoch - ci mi to bude dobre drzat na plechu.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3065 sekund.