Navštíveno 2818x

20.06.2008, 11:30 |
DaveX mám teď zapojeno repro takto, přední kompa mám na 2k, a zadní koaxy se SW mám zapojený na 4k zesilovači. když zapojím SW na ten 2k tak mi to chvíli hraje a pak se rozsvítí protect a už to nehraje.. Když ale dobiji baterku tak to hraje zase minutu a potom nic.. musím zas dobít baterku, teď to mám zapojené jak jsem uvedl výše a v pohodě.. kde bude problém?? já myslím, že baterka.. je to obyčejná perionka.. ale myslím, že s mýma výkonama by měla stačit :) zatím :)
neni to spis tim ze ten dvoukanal je na ten tvuj sw moc slabej a po chvili hrani zaucinkuje protitepelna pojistka a zes. ti vypne pak staci jen vynpout zapnout radio a zas to chvili hraje nez se ti zas prehreje a vypne v tomhle pripade je jasny ze jinej zes. na ty kompa nevypina pac na ty je dostacujici na woofer uz je slabej
v kazdym pripade to mas celkem nesmyslne vymyslene na repra se koupi 4kanal a zapoji se na nej jak predni kompa tak zadni repra a na SW se poridi bud 2kanal nebo monoblock tak jak to mas udelany ty je celkem blbost...dle meho nazoru ma mit sw svuj jeden zesilovac a bejt poradne krmenej a ne se delit o vykon zesilovace jeste s reprakama

20.06.2008, 12:21 |
DaveX No právě že ten SW se zesilovačem mi prodal kámoš, a on to vozil v autě rok a byl to úplně v pohodě.. tak nevím no :/.. ale pokud tam jednou skočí protect tak se to už ani po opětovném zapnutí rádia nerozjede ani na chvíli.. jen se rozsvítí zelená kontrolka a hned zhasne.. je to ale možné, přidal jsem vždy trochu víc gainu :)

20.06.2008, 12:23 |
DaveX Musíš umět číst :) mám to tak zapojené právě proto, že mi to píše ten protect, samože vím že je lepší 2k nebo monoblok.
jo uz to vidim ze to tak mas zapojeny docasne sorry :D tak v prvni rade bych zkusil pokud si myslis ze je to baterkou pucit od nekoho silnejsi pokud by to pretrvavalo zkusil bych na ten zesik napojit jinej SW pokud by to padalo furt tak je ko zesik a pri vetsi zatezi uz nezvlada a pada
perfekt: já mám sw na pětikanálu spolu s reprem.. a má dostačující výkon :)
jo tak na 5ti, 6ti kanalu uz nakej ten vykon dostanes ale asi tezko z neho vyzdimes 500rms jen pro woofer nebo kilovatu tu uz z neho jen pro SW asi vubec nedostanes
pokud mas sw o vykonu 200-250rms tak jo to ho z 5ti kanalu nakrmis pokud mas sw o vykonu 700rms tak uz asi dost tezko...

06.07.2008, 09:18 |
telvi čau , jsem tady v tom hodně velký amatér a potřebuji pomoc. Mám stařší autorádio Blaupunkt na CD (mp3 nema) a nema v zadu výstupu na zesilovač , chci se zeptat jestli k němu pude zapojit zesilovač. A jeste jestli na SW stačí dvoukanálový zesilovač. MOOc Děkuji .
Raději si založ vlastní téma, takhle ti těžko poraděj.
Ale abych jenom neremcal, tak se prodávaj takový měniče signálu (já fakt nevim jak se to jmenuje, tak kdyžtak pardon), připjíš to normálně jako reproduktor na jeden kanál z rádia. A co se týše SW, tak záleží na paramtrech, ale ne jestli je to monoblok nebo 4kanál.

06.07.2008, 10:37 |
DaveX telvi: můžeš to zapojit přes High Input nebo přes to jak to napsal party_boj.. jinak na SW můžeš dát 2k i 4k, záleží na těch parametrech.. nejlepší je ale monoblok :)
to davex:to bude asi stopro baterkou!jaky tam mas kabely???