Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak zapojit HF BT-už si nevím rady,prosím rychlé rady

o Navštíveno 2544x o
o 20.06.2008, 18:21 | cendler | Upraveno: 2008-06-20 18:32:06
Tak mám
Rádio - Pioneer Avic-D3 [ Link ]
zesilovač - Helix Dark Blue 5 [ Link ]
HF BT - Parot CK3100 je tady i manuál jak to vypadá, musíte na levé straně dát Summary a potom CK3100 Advanced car kit [ Link ]

A jde mi o to, jak to mám zapojit, když mi jede všechny hudba přes ten zesilovač, na Parotu jsou jenom ISO konektory a potom Line in, před tím jsem měl klasiku HF v autě, u toho byl repráček 4ohm, když jsem ho napojil na ten Line in, tak to skoro nic neudělalo, když jsem dal na parotu hlasitost na max, tak z repráčku šlo slyšet tón, ale hrozně slabě.
Co vás napadne? že by to chtělo jiný repráček? Nebo to nějak zkombinovat stěma ISO?(ale, to se mi zdá blbost)

o 20.06.2008, 19:24 | cendler
nj to jsem si myslel, že nikdo vědět nebude, ach jo
o 20.06.2008, 20:49 | Pepíno_Honda
ten reprák si napoj na ten iso konektor repro výstupní... Line In je tam naprosto k něčemu jinýmu... teď jsem to akorát dělal taky. Koupil jsem si ISO, napojil externí repro na jeden z vývodů na repro a fachčí to skvěle... napájení není problém, to jede přes iso, mute to samý...
o 20.06.2008, 21:33 | cendler
Pepíno_Honda : jasně to jsem zkoušel, ale nic
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3418 sekund.