Navštíveno 3969x

21.06.2008, 07:10 |
Zephyr | Upraveno: 2008-06-21 07:12:11
chlapici
vzal jsem si do práce rádio z auta, abych ho mohl vyfoukat vzduchem.Když už jsem ho tam měl, tak jsem si řekl že si něco pustím.Odpojil jsem Sencora, kterej je tam připojený na PC zdroj a připojil ho.Chvíli hrálo, asi 4-5 písniček ale pak ticho.... Když dám volume na max tak v jednom repráčku který je hned u rádia je slyšet brum, ale jinak je ticho:-/
Jsou na to připojené 2 bedny osazené středobasem ARV, víškou ARN a ještě nějakým jiným výškáčem.Bedny jsou od kamoša, kterej si je dělal ještě za komančů pro home hifi a jsou tam i vyhýbky.A ještě tam je připojený jeden origo koax z auta co se dává v sérii do dveří(13")
Takže moje otázka zní : je možné těma bednama odpálit koncák, když Sencor i Philips tam hrají v pohodě i na max volume a když jsem tam připojil můj Pyle DVD tak to po chvilce stichlo? A na max jsem ho nedával....
Snad to pochopíte, jak jsem to myslel.....
ještě bych dodal, že visuálně žádná součástka nevypadá že by byla poškozená ani v rádiu nic nesmrdí.

21.06.2008, 08:53 |
J0hny zkousel si restart ? pojistka je dobra ?
no a pokud ty reprobedynky meli min jak 4 ohmy impendanci coz asi jo tak je mozny ze ho mohli odpalit no
rádio jede.CD normálně načte a přehrává.Reset jsem zkoušel.Bedny by měly mít 8Ohmu.Ale výkon bude asi větší.Tipoval bych tak okolo 70-80W RMS
třeba to ty 8Ohmové repro ty koncáky v rádiu tak zahřály, že vypnul, zkoušels to teď po vychladnutí? jinak bych to rozebral a podíval se, třeba tam je nějaká tepelná pojistka vevnitř, nebo něco
rozdělané jsem to právě měl když jsem to čistil.Ničeho jsem si nevšiml...

21.06.2008, 12:46 |
Zephyr | Upraveno: 2008-06-21 12:48:55
kluci omlouvám se. Já jsem proste megaBLB.Šel jsem namontovat rádio do auta s vírou, že výstupy nepotřebuju, když to mám stejně všechno přez lieOUT.V autě to dělalo to samé :-/
Napadlo mě jěště zapnout monitor. Co jsem viděl mě totálně rozsekalo.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Na tom cédéčku co jsem tam měl puštěné mám vypálené i testovací tracky pro ladění SW a zrovna tam jea nějaká frekvence
:-)))))))))))))))
toť vše.....
Ale už jsem si chtěl pořizovat DVA 9861RI.......

21.06.2008, 13:31 |
J0hny heh :D stane se no :-) tak aspon ze tak, spadl ti kamen ze srdce :-)

22.06.2008, 21:57 |
Jujk0 Dave1984: to ze maju 8ohm tie bedne, moze mat na koncovy stupen len dobry vplyv, nakolko cez repro zenie o polovicu prudu menej (o to mensie zahrievanie)
Víška se Zephyre píše s tvrdym.Jako ty :) Tak a máš to zpátky,nemohl jsem si pomoc:) Ale nic ve zlym,hlavně že to hraje.
buddha> njn sem se netrefil :-)))
ale ve slově výškáč na stejném řádku už mám tvrdé.... :-)))