Navštíveno 3208x

Zdar hifáci,
mám takovej malej problém. Ve svym autě mi nejde nainstalovat anténa tak, aby nebyla rušená šumem. Koupil sem si v jednom nejmenovanym obchodě taqdy anténu se zesilovačem asi za 3 kila, ale na tu anténu to hraje hůř než na obyčejný drát. Když sem okolo centra Prahy tak to hraje na drát celkem v poho, ale když sem dál nebo v nákym údolí nebo stínu tak to šumí. Chtěl sem se optat zdali neexistuje nějaká krabička, která umí odrušit signál v autě a která se napojí na drát antény nebo na ukostření. Dík za odpovědi.

21.06.2008, 17:27 |
cinto skus napísať ake auto to máš a autoradio...
podla mna najidealnejšie miesto na antenu je strecha tam ti to nemá čo rušiť max. ked maš elektronické stahovania strešneho okna, ale ked použiješ dobrý koaxialný kabel tak nieje dôvod prečo by ti to malo rušiť...
Mám dodávku, takže mám anténu i se zesilovačem nalepenou na přednim skle v hornim růžku, příde mi, že jakmile přiblížim kabel co vede signál ke kostře tak to začne šumět.
Je to toto

21.06.2008, 23:55 |
cinto no tieto typy dobre poznam nie je toto najlepšie: zaleží ako si technicky zdatný, ale odporučal by som ti prerobiť koaxialný kabel za nejaký lepší
[ Link ] už som to robil dvom kamošom v jednoduchosti odstrihneš samicu a naspajkuješ ju priamo dovnutra miesto povodneho kábla, alebo asi sa ti nechce tahať nova antena zo strechy
[ Link ]
dík, takže si myslíš, že když vemu např signálovej kabel na propojení zesu s rádiem 2x stíněnej a napájim ho tam místo původního, tak by to mělo být OK?

22.06.2008, 11:33 |
cinto hej malo by to pomocť, ale neviem ako tam potom prispajkuješ tu DIN/ISO koncovku, osobne som ju nikde nevedel najsť...