Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > K: 16cm repro

o Navštíveno 2476x o
o 23.06.2008, 00:06 | crxtreme
prosim vas o radu ktere 16 cm koaxialni repro je podle vas zkusenych nejlepsi koupit do auta cena tak kolem 1000,- dekuji vsem za radu

o 23.06.2008, 00:55 | Frenkie
hoj, sice trosku vic,ale hraji pekne [ Link ] , anebo koukni [ Link ] a popr napis, neco vyberme
o 23.06.2008, 00:59 | crxtreme
cena by asi sla mylsis ze se mohou vyrovnat kvalitou zvuku nejakym ovalum?
o 23.06.2008, 07:56 | jdoizo
crx: napiš, mám pro tebe ideální řešení :)
o 23.06.2008, 09:13 | Divally
Me by spis zajimalo jestli se daj srovnavat s nejakejma kompama?
Kamaradka chce udelat neco do P206ky ale nechce sundavat tapec...puvodne sem chtel pro ni nejaky kompa,aby ji to trosku i zabasovalo,ale kdyz nebudu sundavat tapec tak se mi bude blbe umistovat vyhybka.
Tak by me zajimalo jestli jsoiu za nejakou slusnbou cenu koaxe ktery se zvukove dobre vyrovnaj treba GTRkam nebo PB.
o 23.06.2008, 14:11 | prohifi.cz
2 crxtreme:

mrkni sem:
[ Link ]

a mrkni na puvodni cenu ... jedny z poslednich v CR, mame skladem :-)

ovaly maji vetsi plochu membrany, vzdycky budou ovaly stejne rady jednoho vyrobce vice basovat nez 16ky koaxy
o 23.06.2008, 21:28 | CarMedia.cz
mám skladem posledních pár kousků akčních Crunch GTS 6,5CX.. [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3035 sekund.