Navštíveno 7656x

zase divna pro mne věc.pred asi tiden mi najednou shaslo vshehno audio v autje zesiki kapacitor vshehno jenom radio bezelo to sme tadi resili bilo upadli remote.tak ted mam jeshte horshi věc zapojil sem vshehno vshehno hraje ok ale kapik mi vubec nesviti a to je divni poshlu foto jak to mam zapojeni.prosim poradte id cheho to muže bejt takhle abi mi nesvitil kapik.diki.omlouvam se ze pisu špatne česki sem bulhar.
nemá být zapojený ještě něco jiného, co jsi přehlídnul ? není tam ještě nějaký jiný spešl kabel k kapacitoru ?
hele ale me taky cap nesvitil porad...
nerozsviti se ani kdyz to hraje?
kapík nesvítí pořád, mě svítí když ho zapnu cca 5min a pak nesvítí ;-)
mne svitil ukazuje mi ti amperi volůti a ti svitili ve prostredku taki svitili.no speshl kablik nevim sou tam tri kabliki jeden remopte a dva kteri jedou do dvouh zesilovachu.musi svitit 12 farad kapik.
TAM SE TO NABIJI TAKOVOU LAMPICHKOU ALE NEVIM KDIJ TO FUNGUJE TAK PROID V NIM JE.
no dneska sem to poushtjel a nema to silu nejak zadni repro nemaji vubec silu predni maji a chinche na zadni repro vedou prez monobloka asi s tim kapikem neco je a ne basuje to tak brutalne jak pred tim co bi to mohlo bejt?
tak změř, jestli ti de elektrika na + u kapacitoru i na remote a na mínusu jestli máš minus.. klasickej postup.
jestli ne, tak jdi po kabelu v kterem je problem a ž na samotnej problem narazíš... :)
Ahoj,
mam celkem problem se svym autoradiem Watson CRC8448MU. Chapu, ze jde o "neznackove" autoradio, ale presto jsem se chtela zeptat, zda jde nejakym zpusobem resit nasledujici problem. Autoradio preskakuje mp3 (na zacatku skladby, v polovine, ke konci, kdekoli..) jak na SD karte, tak na USBcku. CD jsem zatim nezkousela, predpokladam, ze tam by to vypadalo stejne. Zkousela jsem SD kartu i USB disk preformatovat, znovu tam zkopirovat mp3 z PC, ale nepomohlo. Vi nekdo, kde by mohl byt problem? Predem dekuju za jakoukoli radu. Sima

25.06.2008, 11:34 |
Yawor Simiro, klidně si můžeš založit i vlastní příspěvek ;o)
A rádio reklamuj
no a ted dneska sem hral a kabeli s out od kapacitoru bili tak zahrati az kourili od cheho to muje bejt?kua yapalim se skoro....

25.06.2008, 20:03 |
Cenda zkontroluj poly, jak mas zapojeny kabely
Nebo se v tom přestaň vrtat, protože furt vymejšlíš nějaký blbosti. Nech si to zapojit a překontrolovat u někoho, kdo tomu rozumí a budeš mít klid.
Nebo ti to auto jednoho ne moc krásnýho rána pěkně schoří.
no prave to mi delala otborna firma......................
no kapik nesviti ale je to kondenzator mel bi fungovat i kdish neblika
kdo mi to udela
mam chas do patku a letim do bg
tam nahoru na fotce ten modri kabel je napajeci a ten mi kouril a hitil i ten bilei je to nejak divni hraju s tim tak rok
ano voni mi to tam montovali.proc?nabidni mi nejakou firmu abi mi to udelali
V LZetu rozhodně nejsou žádný odborníci :))
to teda nejsou.ale rekni mi nekdo kdo se nato koukne treba ti platim potrebuju to nebo mi shori auto.
založ si nový příspěvek, s názvem, kdo mi překontroluje zapojení.. v Praze
Já bych ti to udělal, ale jsem bohužel v práci od nevidim do nevidim.
a jestli se bojíš, že ti to schoří a potřebuješ odjet, tak jednoduše odpoj hlavní kabel napájení od baterky a máš klid..
A vyřeš to v klidu, až přijedeš
no asi to budu resit v bulharsku.nebo kdij se vratuim od kud si ti?jake mesto
taki si mislim je 4 kanalovi zesilovach taki neni dobrei proto je predni repro nemai hlas jak predtim prehodim chinche dam predni na zadmi a predni hrajou super zadmi slabje to od chinchu nebude asi od toho zesiku ze to dava malo proudu na jedni chinche.