Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repro sestava do 12000,- Kč

o Navštíveno 4080x o
o 29.06.2008, 11:34 | FreeSoul
Zdravím všechny,

Byl bych Vám všem ochotným moc vděčný za názor, jakou repro sestavu byste zvolili do 12000,-Kč včetně rádia.
Vím, že to není žádná sláva, ale mám omezený rozpočet.
Brouzdám po diskuzích pár dní, ale podobnou diskuzi jsem nenašel. V podstatě jsem si repro do auta nikdy nekupoval a jediná značka, která mi něco říká je Pioneer(možná mi řeknete, že Pioneer vůbec nekupovat, ale proto sem píší, pro Vaše cené rady).

Sám jsem zkoušel hledat a vyšlo mi zhruba toto:
1. Autorádio Pioneer DEH-3000MP - [ Link ]
2. Přední repro Pioneer TS-Q172C - [ Link ]
3. Subwoofer PIONEER TS-W257F - [ Link ]
4. Zesilovač Pioneer GM-3300T - [ Link ]
5. Kapacitor NS1000S - 1199,00 Kč - [ Link ]

Nejvíc jsem mimo v zesilovači a kapacitoru - to v podstatě střílím(i když se dá říct, že u všeho).
Stejně počítám s tím, že se tu objeví zcela něco jinýho, ale tomu se samozřejmě vůbec nebráním, protože jak už jsem řekl, jsem tu kvůli Vašim radám.

Jen podotknu, že to nepotřebuji mít puštěný natolik, aby mě slyšeli o 3 ulice dál, jen prostě chci o něco kvalitnější hudbu (ty základní chrchlátka co se montují při výrobě do aut mě nebaví).

Nevím jestli typ auta je pro Vás důležitý, ale bude se jednat o Renault Megane Coupe r.1999

Všem předem moc děkuji za tipy.

o 29.06.2008, 11:45 | Kicker18
tak kazdopadne se na kapik vys...,a dale pak mam takovy tuseni ze ten basak je do free air ozvucnic cili chces ho davat do plata nebo budes delat bednu?
o 29.06.2008, 12:06 | J0hny | Upraveno: 2008-06-29 12:07:08
co tadle sadicka [ Link ] + si vyberes radijko ;) a samozrejme pocitej nakou kabelaz a tak taky penizky ;)
o 29.06.2008, 12:10 | Kicker18
ja bych taky bral tu sadu co uvadi J0hny,basacek mam a neveril bys co dokaze! :o))
o 29.06.2008, 12:10 | J0hny
jj taky sem ho mel a za ty prachy je snad to nej co se da sehnat
o 29.06.2008, 12:26 | mishan
jako Kicker: na kap se vykašli, u takové sestavy je to zbytečnost a co se týče repro od pioneera, tak za ty peníze existuje mnoho lepších značek, např. Helix, Powerbass, U-dimension apod..
jinak jako kluci a k tomu solidní rádijko a budeš spokojenej moooc :-)
o 29.06.2008, 12:50 | FreeSoul
V první řadě děkuji zatím všem co se na diskuzi ozvali, ani jsem tak rychlé reakce nečekal.
Co se týče té sady, nevypadá špatně, budu o ni uvažovat, ale měl jsem představu reproduktory dávat spíše do plata(vzhledme k malé velikosti kufru), ale 100% si jistý nejsem.
Co se týče kapacitoru, jen jsem někde četl, že je dobrý pro kvalitu zvuku, ale zřejmě tedy pro daleko silnější sestavy.
Jinak jaké reproduktory byste navrhovali, kdybych se rozhodl to dát spíše do plata?
A jaké máte názory na rádio? Je ten Pioneer co jsem psal dostačující nebo zvolit spíše něco jiného? Například jsem se díval, že se tu hodně objevují rádia značky Alpine.
o 29.06.2008, 12:59 | xxfavo
Do plata,zadny repraky nedavej je to zbytecnost!staci dat dobre repro do dveri a budes spokojenej!A kabelez + instalacni material sezere hodne penez.Ta sestava,co sem dal Johny bude hrat podle me hodne pekne.Jinak u toho radia nevim jestli ma 2 pary RCA vystupu.To je dulezite,aby jsi mohl zeslabovat nebo zesilovat woofer vzhledem k prednim reproduktorum.Jinak si myslim,ze u tak levne aparatury,kdyz vyberes znackove radio tak v tom zas takovej rozdil nebude jestli pioneer,alpine,jvc,clarion....
o 29.06.2008, 13:07 | mishan
jako favo, na repra do plata se uplně vykašli, radši si připlat a dej pořádné kousky do dveří, bude to mnohem lepší volba. Jinak sem tu nečet o tlumení, to je taky jedna ze základních věcí!!
o 29.06.2008, 13:25 | MaxxT
psal jsem ti na email, tak se mrkni ... ;-)
o 29.06.2008, 15:11 | CarMedia.cz
kdyby jsi chtěl navrhnout něco, co bude mít význam, tak se ozvi.. Máme hromadu věcí skladem a hodně zkušeností s mnoha značkami. Stačí se jen ozvat..
o 29.06.2008, 16:33 | Kicker18 | Upraveno: 2008-06-29 16:35:02
Jo radijko nevim to poradi osstatni ale jak rikali kluci nedavej nic do plata,jen kvalitni repro do dveri nejlip do vytlumenych(stim poradi prodejci atd..)A vem tu sadu,jsou to vsechno kvalitni osvedcene znacky!!!+nejake to tlumeni pokud budes tlumit a nejakou kabelovou sadu asspon 10qmm,ti bude staci,sada se da sehnat za +(-)600kc.
o 29.06.2008, 21:01 | Biturb
ja sem tedka delal otci.
radiko sony(uz nevim, chtel to jejich joystickove ovladani) s 5v out

kompa powerbass es6c

zes Mac audio Z4200

sw carpower 2x250w nebo kolik to ma...

okolo 25qmm kabel s pojistkou a cinche

vse se vlezlo do 10tck, a hraje to slusne..

sw mam zapojeny na 2ohmy a zes s nim nema problem..

ten samy zes a sw sem tedak daval kamaradovi a taky v pohode na 2ohmy..

myslim ze za ty prachy nic lepsiho nesezenes..
o 30.06.2008, 08:41 | S-Audio.cz
Mrkni do mailíku:-)
o 30.06.2008, 20:52 | FreeSoul
Děkuji všem zúčastněným za rady a tipy!
Ještě si projdu nabídky přes email, ale moc jste mi pomohli a myslím, že už jsem si udělal určitou představu.
Ještě jednou díky ;)
o 08.07.2008, 06:57 | ZRALOK
ahoj určitě mrkni sem..

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

dá se od nich postavit super zvuk za rozumný kačky:-)
Já mám od nich už třetí sestavu:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.298 sekund.