Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problemy, lupani v repru a divnej zvuk v motoru alternator...

o Navštíveno 2943x o
o 29.06.2008, 17:49 | petrb
prosim o pomoc vse bylo v poho kble vsechny mam natazene 100% dobre kostra je dana taky bezpecne a dobre, ale kdyz prepnu mezi radiem a cd, tak se ozve hlasite lupnuti z ovalu a kdyz zapnu muziku celkove tak to jakoby bere stavu motoru uplne to ma takovy divnej zvuuk jakoby to tak svistelo nebo nevim jak to mam popsat, ale pritom to ma kapik a vse v poho.. prosim poradte co je spatne pokud mate zkusenosti a zkousel sem to odpojit a nechal sem jen subac na monoblok a ten je naprosto v poho dela to az kdyz zapojim 4 kanal ten magnat, viz fota prvni instalace... dekuji za kazdou radu. mam tam y kabely je mozne ze by to delaly ony...? no necham to na vas odbornicich.

o 29.06.2008, 19:56 | tappaja
co mas za radio? Tipuju Pio
o 29.06.2008, 19:58 | petrb
jj pioner deh-p4900ib
o 29.06.2008, 20:19 | tappaja
Tak mas s nejvetsi pravdepodobnosti odkoureny nejaky ochrany na vystupech, staci blbe skrtnout cinchema.
o 29.06.2008, 20:30 | DJ_Felda
tappaja: resil jsem kdysi ten samej problem.Radio bylo v servisu a tam rekli,ze radio je ok,ze je v pohode bez problemu.
o 29.06.2008, 20:56 | tappaja
Nekdo to tu popisoval, nevim jestli to bylo tady nebo na starym foru, jsou tam nejaky ochrany a ja je nahradit. Sam jsem videl normalne hrajici radio pio 88, vytazeni a zastrceni cinchu za provozu a bylo vymalovano. Pio sou timhle znamy. Je to vylozene konstrukni zalezitost, mit to radio v ruce, tak se vsadim, ze se to da najit, u vystupu cinchu.
o 29.06.2008, 21:04 | CharlieCh
Mám taky PIO, sice jen DEH 4800MP, ale i toto rádio a to je zvláštnost postupně nabývá na síle, co se rušení od altíku týká. Takže bych rovněž přivítal vaše návrhy. Sám jsem doposud nevyzkušel sólo ukostření rádia a když tak nad tím uvažuju, tak to zítra vyzkouším a dám vědět.
o 29.06.2008, 21:31 | toxik-q
ahoj mam stejny problem s pio a take si s tim nevim rady :-( nejsem si vedom ze bych nekde za provozu skrtnul nebo neco takoveho :-( dela me to jen predni pravy vyskac :-(
o 29.06.2008, 22:10 | petrb
koukam zajmava problematika, a to by bylo dost v haji no.... a jak to zjistim jestli je odpaleny neco v radiu? asik jedine servis ze?
o 29.06.2008, 22:40 | Midnite
kupte nové rádia :) sry za OT
o 30.06.2008, 04:40 | cendler
Tak mám něco podobného, mám Pioneera avic d3 a u mě začalo zničeho nic slyším alternátor a když vypínám rádio tak mi lupně v reprákách a to jsem akorát zapojoval nové NT HF, takže když teď frčím na dovolenou, tak jsem to dal kámošovy na opravu je machr na to, když jsem mi to ukazoval co to dělá, tak hned věděl o co jde, tak kdyby jsi někoho nesehnal na opravu, tak se za 14 dní ozvy a já mu ho dám až přijedu. ;-)
o 30.06.2008, 15:42 | DJ_Felda
Midnite: Delalo to u noveho radia. A milej servis Ba.... nic nenasel.Nevim co tam maj za opravare,ale asi nemaj sluch nebo to neumej najit nebo to neumej opravit.

cendler: Skoda ze jsi tak daleko.Bych ti dohodil nekoho.
o 06.07.2008, 19:26 | CharlieCh
Tak jsem teprve dnes vyzkoušel přikostřit sólo rádio a jsem z toho těžce nasraný, protože jediná změna, která se udála, je ta, že začalo navíc lupat při zapnutí a vypnutí rádia v subíku :-(
o 06.07.2008, 21:24 | IvanP
pravdepodobne prerusené uzemnenie RCA vystupov v radiu. Skus zmerat.
o 07.07.2008, 18:16 | CharlieCh | Upraveno: 2008-07-07 18:17:12
Tak nevím, lupance bezdůvodně vymizely :-), lehký tón altíku zůstal, jen tak dál :-)
PS - myslíte, že by kvalitnější RCA kabely pomohly? Momentálně základní ze sady ACR
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3197 sekund.