Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Repro do dveří a zes na sub

o Navštíveno 2701x o
o 30.06.2008, 13:06 | Thomm
Zdravím vás lidi.Před časem jsem se dotazoval jeký set by jste mi doporučili(Powerbass nebo helix) pár lidí psalo že na zadky se mám vykašlat a koupit pořádný předky,tak bych se vás chtel zeptat co byste mi do předku teda dopořučili.tlumit se bude samozřejmě,zatím to bude na autorádiu Sony MEX-BT3600.později to pude na zes.

A další dotaz Jaký zes byste mi doporučili na Carpower Sonic 15?Přikláněl bych se zatím k levnějším (NÉ nejlevnějším) alternativám.Pořádný zes Koupím až se zesem na předky.

Moc díky za vaše příspěvky.

o 30.06.2008, 13:08 | Thomm
Jo a do zadku bych chtěl taky něco at se dá vzadu sedět:)
o 30.06.2008, 15:08 | CarMedia.cz
celkem dobrý zes za přijetelné peníze, který je schopen vybudit Sonica je Carpower POWER 1/1000D, mrkni na něj [ Link ]

Co se týká komponetnů, tak bych ti mohl doporučil například
Crunch MXB 6,2C [ Link ]
Helix E 136 Esprit [ Link ]
Rainbow SLX 265 [ Link ]

pokud se ti nechce zas tak moc investovat, mám v akci ještě několik párů Crunch GTR 6,5Ci, výborná kompa jak na rádio, tak na zes a za nejpřijatelnější peníze [ Link ]
o 30.06.2008, 15:21 | Dragster
Psal jsem tě na email.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3728 sekund.