Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > je správné napájení?

o Navštíveno 2846x o
o 02.07.2008, 21:04 | Zip
chci se jen ujistit v jedné drobnosti a možná by mohla být zásadní. Nakreslil jsem návrh a chtěl bych potvrdit zda je správný a nebo tam něco chybí. Hlavně mi jde o to zda za kapíkem má být ještě pojistka (změna průřezu kabelu) nebo ne. A co by jste na to řekli??

komponenty:
Alpine CDE9880R
MB Quart QSD213
MB Quart DSC4125
MB Quart PWH302
Hifonics XX CAP 100D
signálový kabely Dietz Washington

foto k příspěvku  od Zip

o 02.07.2008, 21:15 | Frenkie
mnoo dle meho od baterky pres kap na zesik muzes vest stejnej takze jestli se ted nemylim zes je na 35qmm kabel takze ten. ukostreni baterky staci taky 35qmm a minus od zesiku bych vedl 35qmm na kap a z kapu tez 35qmm ukostril. na repro mas idealni a sw by stacil i 2x4qmm silverado (me se zda ze ten ma Peta_R19 davanej na tento sw, nebo aspon ja ho budu davat na sw o vykonu 600W RMS) popr 6qmm. ta 10qmm je asi luxus. tim padem ve vysledku nemusis davat distribucak
o 02.07.2008, 22:25 | Zip
tam jde o to, že do toho zesíku nenarvu tu 30tku kabel a bude to jen kousíček ta 20tka. A všechno už mám doma a nebo objednané. Ty 50tky kostry už v autě jsou a radši jsem ukostřil větším, když to jsou jen kousky a měl jsem kabel doma.
o 02.07.2008, 23:44 | Frenkie
jo tak to potom jo to s tou kostrou :) to jsem nevedel. ale ted jsi me zmatl s tim vstupem do zesiku, ja myslel ze je delanej na 35qmm kdyz uz je tam 100A pojistka. jinac teda tim padem to muzes zapojit jak to mas nakresleny :)) a mezi kap a zesik pojistku davat nemusis, stejne to asi bude kratsi jak 40cm. ps. dobra volba komponentu - se stejnym zesikem budu delat zastavbu kamosovi,ale kompa a sw budou jiny, nebot vybirame sw okolo 400W RMS (nebude to na sq)
o 03.07.2008, 00:34 | Fridom
Že je tam 100 A pojistka to nic neznamená, můj zesík měl 150 A a šel tam dát sotva 20qmm.

Co se týče té 3cítky, tak ji stači trošku oholit a dostaneš jí tam v pohodě.

o 03.07.2008, 23:55 | noclue
predna poistka musi byt ako na 20-ku kabel, cize cca 100A, to s tymi 40cm plati pri baterke.
na tie waty je skoro jedno aky kabel, mne sa pacia pletene, maju mensiu paralelnu kapacitu....
o 04.07.2008, 11:16 | Zip
na tý 30tce u baterky je 100A pojistka. Ted si teda nejsem jistej, ale myslim, že v Emma pravidlech je, že ma být pojistka při každé změně průřezu kabelu. Nedělám auto na soutěže, ale pro radost. Tak jako tak bych nerad udělal nějakou chybu, aby mi to pak něco nespálilo či něco takového.
o 04.07.2008, 21:31 | sikula
Zip: Pojistka 100A na 20ku je v pohodě. Stačí jen u baterky. Když už tam chceš dát kap. tak 50ku a 20ku(kostry) na něj.
Kabel k SW jako Frenkie 4 max. 6 mm

noclue:pletené kabely mají naopak kapacitu větší ale menší indukčnost.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.385 sekund.