Jojo,koukal jsem už minule nato že máš většího bráchu,máš vevnitř i víc střev,možná bude silnější,nevim,ale já po 4 dnech hledání v katalogu našel konečně ty čipy Kia a číselnym označenim který maj.Při 12 voltech by měl mít jeden čip trvalí výstupní výkon 2x35,tudíž 4x35.Měl i docela dobrý parametry,na to že je do auta.Pošlu fota,sice je to uplně to samé,jen je menší,taky nechápu proč,ale něco tam bude.Jako já jsem s nim spokojen,nato že nemá až takový výkon hraje fakt dobře,minimálně zkresluje a tahá mi to i ten pětikilovej basák,uplně v pohodě.Neřekl bych podle střev že jde o čínu,to ne,i když oni dokážou dělat dobrý repliky.Každopádně tu desku udělám znova,ted ale nevim jak to zapojit,protože mam dva ovály,2 basáky a jeden ten subwofer,všechno na impedanci 4 ohmy,ale mě jde o to aby šli s timhle zesikem ztlumovat ty dva basáky a zvláštˇ sub.Zkusil bych napojit na zadní výstup rádia čistě ovály,bez zesilovače,kdyby to rozhejbalo tak není problém,navíc bych mohl vymůstkovat ten koncák a mít větší výkon,uvidim.Jinak límce to vydrželi,v rychlosti jsem je použil no :-)))