Navštíveno 2740x

Zdravím,
Mam Opel Vectra A. Mám Pioneer DEH P 65 BT, ve předu ve dveřích pioneer Pioneer TS-1046II. V kufru zesilovač gto 060 je to celej set i se subwoferem. Co by jste mi radili do zadního plata, v nějaký přiměřený cenový relaci kolem 3500-?
Díky David
racej si daj do predu jedni lepsie
Vectru A sem mel, a udelal sem stejnou chybu, ze sem rozdrbal zadni plato. Kazdej rikal juuuu, u kamosu frajer ale vyhozeny penize co se tyce zvuku....
aku mas cenovu predstavu, ze by si predal tie co mas a priplatil tych 3500, aky zosik na to chces dat?
Cokoliv navrhnete, třeba kdybych se vešel do 5-6 000 tisíc.
Je to reálný?
Díky.
napriklad hertz HSK, su teraz na predaj na slovensku za 5t. SK, tusim ze nove, pozri www.go4sound.sk

08.07.2008, 17:33 |
Směty Mám Vectru A s pátýma dveřma a v platě kompa bez basáku to byla bomba s basákem ten zadek nějak zanikl. :o( Zkrátka dost práce a konečný výsledek není až tak dobrý.
aby se vyplatilo koupit kvalitnější kompa, musel by je mít na zesilovači. Osobně bych ti mohl doporučit například novinku Kicx GFQ 6.2
[ Link ] a aby se projevila dostatečně jejich kvalita, tak je dát na 2ch zesilovač.. například Crunch GTR 250.2
[ Link ] . S obojím se vejdeš dohromady do tebou zmiňovaných 5t.. do 6t zainvestuj do instalačního materiálu. Když tak se mi ozvi na mail jkarlovsky@revilohifi.cz případně na ICQ 306011919.. můžeme to probrat pořádně a případně něco vybrat..