Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Mazda 323 sedan

o Navštíveno 2864x o
o 04.07.2008, 15:43 | Jujk0
Zdravím. Chcel by som vás poprosiť o návrhy...
Takýto je momentálny stav: Rádio PIO DEH4000UB, v predku JBL GT5 650, vzadu v plate ovály GT5 963, zosík k tomu BOA MVU 9000, subik zavrety v kufri, v mostíku na MAC Audio MPX 2000. A chyba je tam, že basy nie a nie z kufra von. (po otvoreni je to parada - vonku)
Môj návrh: Kompá v predu nechať. Ovály vyhodiť. Vyrobiť nové plato z MDF - prichytiť o origo plechenne plato. (MDF dať namiesto tapaciru, co je na plate) Na MDF vyrobiť domčeky pre 13cm koaxy GT5 (aby niečo hralo aj vzadu - napojiť ich na MAC zosik). Do MDF plata spraviť diery cca ako na ovály, a prekryť mriežkou, aby bol vytvorený prechod medzi kufrom a interierom, kvôli subwooferu.

Kritika, návrhy?
Vďaka.

o 04.07.2008, 15:57 | Jujk0
Ešte by som dodal, že kompá by boli zapojene na BOA, a subik takisto na BOA, do mostíka...
o 04.07.2008, 17:10 | Kicker18
JJ sedany jsou priserny na tohle!Nikdy bych sedana nechtel!ale pokud by to slo tak bych tam nedelal zadne plato,tema dirama by se to tam taky dostalo ale cim vetsi dira tim lepsi!nekdo to resi i bassreflexem,ale vtom nemuzu radit...
o 04.07.2008, 17:59 | Jujk0
Plato je komplet plech, v ktorom su diery na ovaly... A na tom je plast s potahom... A to chcem nahradit, a spravit domceky na koaxy... Podla mna realne riesenie, nie?
o 04.07.2008, 22:32 | Zephyr
no mám v podstatě to samé auto jen vyráběné v licenci (KIA Sephia)
sub jsem řešil tak, že jsem tam pro jistotu dal dva :-)))
o 06.07.2008, 22:03 | Jujk0
Asi som sa rozhodol, že dozadu pôjdu 13cm koaxy, tak aké poradíte? Asi pôjdu len na rádio, ide len o to, aby aj vzadu niečo hralo. Máte nejaké vyskúšané tipy, alebo tam fuknem tie JBL GT5?
Zephyr - Darmo tam naložím suby, keď budú len triasť kasňu, a tlačiť do oválov, ktorým to moc neprospeje...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3405 sekund.