Navštíveno 3016x

Čím to může být?mám 4k 1000W zesik a na něm 600w RMS SW.Teď se mi začal vypínat,když dám víc nahlas rádio.Vypne se a asi za 2 vteřiny se zas zapne a tak pořád dokola.Ale když to mám potichu,tak to hraje normálně...Je v háji zesik?Poraďte

05.07.2008, 03:01 |
DaveX napiš přesně jaký máš zesilovač.. příčin může být více ;)
spis asi problem v napajeni.
Jako DaveX, to jako bych napsal: Mam auto a nejede...Poradte
Napiš tip zesíku i sw, zřejmě bude chyba v napájení nebo kostra.
zesik je Toxic TX1000 4k a SW je stealth 600w RMS

Já bych to ani moc neřešil a koupil jinej zesik, protože toxic neni zrovna šťastná volba.
jakej máš napájecí + a čím kostříš? jinak asi chyba v kostře
kabely mam tyhle
[ Link ] ale průměr ti teď nepovim,nepamatuju si to a auto nemám u sebe...Kostra myslim,že je OK
ten zosik ma 4x49W@4 sinus
Spis by me zajimalo, jak na tom 4k mas povesenej ten sub. To ze ma 600W nic nerika o tom, kolik ma civek s jakou impedanci.
Me se zda, ze tam prave zlobi impedance. A bud rad, ze se vypina, jiny zesiky rovnou horej.
ako party_boy.............v prvom rade vymen zosik:)( ked to tak mozem nazvat)................nic v zlom, ale kazdy sme nejak zacinali, ale toto je hruza, nejde ani tak o vykon, ale na basak je to urcite malo, napis kolko by si bol ochotny investovat do druheho, keby si mal zaujem

06.07.2008, 11:48 |
Prady zesik 1000W P.M.P.O. a basák 600W P.M.P.O. asi takhle bych to viděl, určirě vyměň komponenty páč tohle nemá žádnou kvalitu , zesák je tak o trošku silnější než to co se montuje do autorádií
moc do muziky ještě nevydím a vybíral jsem spíš podle ceny...Vím,že to není žádná kvalita a už dlouho se chystám začít znovu...
db-marek :chtěl bych do toho na začátek dát kolem 8000,-
Poradíte prosím čím začít a podle čeho vybírat?Za nějaký tipy budu rád...

06.07.2008, 21:22 |
IvanP skus zmerat či nemáš nahodou jeden z káblov ku reproduktoru skratovaný na kostru.
skus nieco pouzite, skus dat inzerat..............ale urcite nepodcenuj napajanie