Navštíveno 2928x

CLARION DXZ379RMP ?
[ Link ] Co si myslíte o tomto modelu? Doporučili byste mi ho, nebo víte o lepším (i jetém) ve stejné cenové relaci?? díky moc - příspěky sem

05.07.2008, 15:04 |
swep clarion je vyborna volba, zalezi zda ti vyhovuji ty funkce a vstup z celniho panelu, design je slabsi stranka clarionu ale zvukove jsou to spickova radia
to swep : díky za názor, funkce jsou přijatelné, vstup neřeším, vzhled nic moc, ale já to chci na to, aby hrálo, ne na parádu... jsem právě slyšel, že zvuk maj výbornej! díky
Je i více lákavých modelu než zrovna Clárek; Alpine je pěkně zpracovaná a JVC je spíše spotřební rádio
Po zvukove strance urcite chybu neudelas, vzhled je z meho hlediska uz nic moc, nahradou by mohla byt Alpine 9874R(RB,RR)
to Frenkie : díky za nabídku, na vzhledu mi moc nesejde... a Alpina x Clarion jsou cenově srovnatelné
Myslim že designer musel bejt v divný náladě,když navrhoval tuhle modelovou řadu...ještě,že jsem si ho stih koupit,když to ještě trochu vypadalo:) Co se týče techniky,tak určo chybu nuděláš.
neřikám že se mi vzhled líbí, ale podle mě je drtivá většina alpin vzhledově ještě hnusnější :o) pokud se ti zamlouvá, tak bych nějak neváhal
díky, už jsem se pro kláru rozhodl.... aspoň to nebude lákat zloděje, když ji někde ve městě zapomenu vyndat xD
já bych volil spíš Alpine,ale je to zkušenostech a co se ti libí.. technicky hodně podobobné, design je u Alpine daleko lepší...
[ Link ]