Navštíveno 2562x

prosím o rady a nápady jak do tohoto vozidla nejlépe umístit zesliovač a basák aby to moc nepřekáželo a případně bylo rychle demontovatelné ....
přestavu mám takovou, že přední kompa by s basákem hrály na 4k zesik zadní z rádia (pokud tam nějaký jsou), ale taky chci, že když budu potřebovat vyndat zesik tak aby hrál i předek z rádia, no a taky dál mě zajímá klasika kudy vést nejlépe kabely a kde jsou jaké průchodky :o)
mám taky na volantu ovládání origo rádia ale rádio nehraje (nejspíš zakodované - píše error4) ale taky je na kazety, takže ven půjde tak i tak a teď nevím jaký rádio mi bude fungovat s tím ovládáním na volantu? zvládne to i moje stařičký PIO DEH 5700MP?
případně bych se i na zesik vybodnul a repra poháněl z rádia a někam pod sedačku dal malej aktivní basák ...
rád si nechám poradit co vybrat
ahoj, vepredu i vzadu jsou 165mm. Jestli mas u pia pripravu na tovarni dalkove ovladani, tak jde koupit redukce (mam ji tusim od basysu) se kterou to normalne maka. mam pio 3630 (myslim) a funguje mi z volantu mute, ktery radio normalne nema. Na pripadny kabely je dost mista pod plastovejma krytama u prahu - celkem dobre pristupny.
Jednu install sem daval tusim vasekch - ale kdovi jestli to nebylo jeste na sttarym foru.
howg...
hledám, hledám ale marně :o( ani na starém foru jsem nic neobjevil ...