Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hifonics ZXi8006 - Hi-Pass, Low-Pass

o Navštíveno 2385x o
o 08.07.2008, 09:03 | lukee_cz
Ahoj, prosim o radu. Ve specifikaci zesaku jsou uvedeny tyto hodnoty:
High-Pass Crossover Frequency Ch1&2: 50Hz - 4kHz, Ch3&4: 10Hz - 1.2kHz
Low-Pass Crossover Frequency Ch3&4: 50Hz - 4kHz, Ch5(sub): 50Hz - 400Hz

Ale na zesaku jsou napsany jine:
High-Pass Crossover Frequency Ch1&2: 10Hz - 150Hz, Ch3&4: 10Hz - 150Hz
Low-Pass Crossover Frequency Ch3&4: 30Hz - 150Hz, Ch5(sub): 30Hz - 150Hz
[ Link ]

Z technicke podpory mi bylo napsano, ze oboji je vlastne dobre, ale vysvetleni jsem nejak nepochopil:-(
"There is no lie on the specs or the amp. The internal cross-over does expand across those frequencies but can only be adjusted at the frequencies listed on the amp."

Nema s nim nekdo zkusenosti? Jde mi o to, jestli jdou pustit dva kanaly na Hi-Pass od 4kHz nebo ne.....uz jsem to zkousel pripojit a nastavit Hi-Pass na 1/2kanalech s maximalni frekvenci, zvuk byl i "basovy" :-( tak jestli se nemusi jeste nejaky figl provest, diky.

o 08.07.2008, 13:08 | CarMedia.cz | Upraveno: 2008-07-08 13:12:44
Je v tom rozdíl..vlastně mají pravdu. Problém je opět v nesmyslném dělení zboží Německo a ostatní.. Prostě je rozdíl mězi německým a bývalým ostatním zbožím od Hifonicsu. Kdyby jsi kupoval od prodejce, který prodává oficiálně dovežené zboží do ČR, tak by jsi měl tu první variantu, tudíž až do 4kHz z toho samozřejmě možnost využití na aktiv. Německá je v tomto směru špatná, tedy aktiv o ničem.. takže předpokládám, že jsi to koupil z ebay, nebo podobně.. Nezbývá ti nic jiného, než koupit aktivní vyhybku zvlášť..
o 08.07.2008, 14:33 | lukee_cz
super, tak presne tohle jsem nechtel slyset...aspon ale vim, na cem jsem. moc diky!!!

Prave vsechny ostatni 5ti kanaly od Hifa (ZXi8000, ZXi8008) maj i na zesilovaci potisk do 4kHz, jen presne ten co jsem koupil ma jen 150Hz :-((( to je pech
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3208 sekund.