Navštíveno 2576x

09.07.2008, 11:24 |
jamie.thomas | Upraveno: 2008-07-09 11:25:29
Zdravim, zajímal by mě váš názor na to, jaký výkony auto hi-fi sestavy jsou v autě tak potřeba a jaký jsou tak nejvhodnější a nejkvalitnější značky, aby člověk mohl zkusit nějakou tu soutěž a nebylo to úplně marný?
Krom Sony Xplod snad vse ... :)

09.07.2008, 11:45 |
Lefi Podle toho kterou soutěž chceš zkusit ....
nejdřív si ujasni SQ vs. SPL . .. . . .na SQ to vůbec neni o nějakym výkonu, na SPL čim větší v menšim autě tim lepší :)
jj jako nismo... vzhledem k tomu ze mas silne jbl tak spl.. ale v tom pripade bys mel pridat
je to kolobeh sama zmena samy prachy efekt ,ze te budou bolet usi ...........ja mam vyhodu ho.no uz slysim.nej kombinace čistě a nahlas
zkusit nějakou soutěž a třeba se i umístiti neni především o dobrých věcech, ale spíše o veděmostech, realizaci, vyváženosti a vědět, jak stavět, jak směrovat, čemu se vyvarovat, naházet sebedražší věci do auta by totiž mohlo dopadnout i uplých krechem
Není to koupit nejlepší věci , a v yhrát s nima, to je to samé, jak si představoval hurvínek válku :-)
Jinak jako kluci nademnou :-)
kdyby si chtěl s něčím poradit, napiš
Můj účel už od začátku je ten, že chci, aby to pořádně hrálo nahlas, basovalo a tak, ale v kombinaci s tim, že ikdyž to bude fakt řvát a dunět, tak to bude opravdu hodně kvalitní. to je můj cíl.
Ty soutěže mě celkem lákaj a rád bych to zkusil, ale zase se mi nechce pouštět do něčeho, když bych už předem věděl, že na to prostě nemám dostačujicí komponenty, výkony a tak.
Dobrý je, že jsem ještě nekoupil auto, do kterýho to pude a že se teď podle muziky rozhoduju v koupi auta, abych to co možná nejvíc vyvážil jak prostorově, tak designově apod.
De mi taky o to, jestli je lepší pro mojí hudbu (většina lidí snad ví, co mám) kombík nebo sporťák typu Cellica. To je teď moje hlavní dilema.

09.07.2008, 15:48 |
Lefi jamie.thomas : ty vole kua tak když tě hodně lákaj "ty soutěže" ,tak řekni jaký a lidi ti tu poraděj...
dB Drag/Emma???co?
Zajímal ses aspoň trošku o "ty soutěže" pročetl jsis něco, víš aspoň nějaký základy?
nebo tady píšeš jenom hovadiny protože se nudíš?
Lefi: Neboj, když bude mít zájem tak to málo co vím, tak mu poradím.
Jinak už se trošku vyptával, neboj :)

09.07.2008, 22:26 |
Lefi Fridom : OK :))
ja o tom vim taky prd,ale když jsem se rozhodl že bych něco zkusil,tak jsem si pročítal na netu vše co jsem našel...a potom jsem otravoval lidi který už v tom nějakou dobu lítaj :) (a otravuju dál)
na dB jsem si pročetl komplet pravidla,vybral dostupnou kategorii a pul roku dával dohromady komponenty...
když budu vědět,tak taky rád poradím,ale neurčitý příspěvky tohoto tipu mě trošku nadzvedli :))
Lefi: jj tak je pravda, že by mohl pokládat dotazy trochu konkrétněji, ale má toho moc najednou, to znám :o)
jamie.thomas: ku*va do pí*či když se na něco ptám, tak se ptam pořádně, nee ?! :o))
Ale to, že budeš kupovat auto podle muziky to tě omlouvá, pač to je správné :o)
ked chces nieco skusit, tak najprv chod na zrazy a uvidis co ta skor chyty, lebo je blbost len tak nieco urobit s potom zistit ze to nechcem s rozoberem......
db-marek: To je to první co jsem mu říkal, aby nejdříve zajel na nějakej sraz, aby viděl jak to chodí :o)