Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Blaupunkt Essen CD 34 co je zač?

o Navštíveno 2586x o
o 10.07.2008, 13:03 | master
Našel jsem na netu inzerát na tohle autorádio Blaupunkt Essen CD 34 za 700 kč a přemejšlym že si ho pořídím ,ale nic moc o něm nevím tak bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s tímto autorádiem? Zajímalo by mě jestli přehrává mp3? Díky moc

o 10.07.2008, 13:18 | Pavel 528
mp3 neumi
o 10.07.2008, 13:30 | master
Takže přehrává wav nebo jaký moc se v tom nevyznám?
o 10.07.2008, 14:12 | Pavel 528
no prehrava jen CD...
o 10.07.2008, 14:48 | master
Jo tak to je celkem na prd ,ale diky za odpověď. Kdyby toto autorádio mělo výstup na CD-changer tak by se dalo přes redukci na jack 3,5 co jsem našel na netu napíchnout mp3 přehrávač nebo discmen pak by už šly mp3 ne? Potřeboval bych jenom vědět zda toto autorádio má výstup na CD-changer nevis pls. jestli ten vystup má? Diky moc

viz redukce: [ Link ]
l
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4361 sekund.