Navštíveno 3553x

10.07.2008, 14:02 |
MiBa Tak jsem se nakonec rozhodl pro DLS po vybírání z Rainbow, Helix a zmiňovaným. Sory foto z mobilu při špatnym světle.

10.07.2008, 14:03 |
MiBa

10.07.2008, 14:04 |
MiBa CA51+R6A+W312D. První dojmy jen zapojené bez montáže - R6A áááách :).

Ty jo, tak Ty už taky do SQ?

10.07.2008, 14:11 |
MiBa Tuner#2: no už taky už taky :D.
Ty si mi žlutku na doksech poslechnout nenechal páč jsem tě u ní neviděl, ale z dojmů od dalších prej bomba.
Z SPL mi hučelo nejen v hlavě :).
MiBa: Je škoda že jsme se nepotkali, poslech nebyl problém. Já Tě viděl, ale to už jste odjížděli a nestihnul jsem k Tobě dojít. Tak třeba na podzim a nebo někde jinde se potkáme. Jinak dobrý základ máš, tak teď už to jen pořádně nainstalovat a je to :-)
hezky!!! sklamanej urco nebudes!

10.07.2008, 15:47 |
Kesam Kolik jsi za to dal?

10.07.2008, 16:13 |
MiBa Kes@m: čoveče na mě jako na sice vydělávajícího ale studenta to byli hříšný prachy. Je to za skoro klasický ceny, ale se suprovym supportem, tak po rozhodnutí jakou značku nebylo co řešit.
Jen ještě budu asi řešit kvalitnější signáláky než impact a sinus live, páč mi do sw jde nějaký zvláštní zzzrr zrrr do hudby.
Tuner#2: jestli budeš na doksech na podzim tak se tam snad uvidíme, jestli do tej doby nekoupim japonce :).
Jinak sw bedničku už má, a kompa budu ještě předělávat a zvětšovat otvor na vejšky.
Byl jsem fakt překvapen jak R6A středy hrajou čistotku a váha vejšek a výhybek je sakra solidní.
dobrá volba :-))) DLS má co nabídnout, i vydělávajícímu studentovi :-))
MiBa: Takhle zradit značku :-( no ale moje nabídka k poslechu platí pořád.

10.07.2008, 22:17 |
MiBa Tuner#2: možná zradím možná né :), podle stavu auta. A tu nabídku hned jak tě uvidím využiju :). Nejedeš třeba teď na hrocháč?
Jasně, to je nej sraz za rok, tak nesmím chybět :-)

10.07.2008, 22:52 |
trlon dobrý kompy mám je taky
Pěkný, gratuluju, do čeho přijde ten sub?

11.07.2008, 15:27 |
MiBa Tuner#2: tak to se tam uvidíme. Jak uvidim žlutku běžim tam :). Budeš sprintit jo?
Martin21: přijde do cca 25L uzavřenky laminát-mdf.
MiBa: Sprint i slalom, akorát by to chtělo nějaký koně navíc :-)
Pekná rodinka, mal som kedysi R6A a za tie peniaze sqele reprosky :D
pls lepsi kabel, urcite pozri aspon sem
[ Link ]

13.07.2008, 15:05 |
MiBa noclue: myslíš že 4ka od Basicu nestačí?
nejde o prierez, netlacis do toho stovky watov... vseobecne sa dvojlinka do auta hodi menej ako tocene/pletene kable... a v neposlednom rade hraju tie kable lepsie ako hocico ine do cca 150korun/meter... ja le tak na okraj, ze repraky sa menia relativne lahko, ale tahat kable znova je dost otrava, mal som tie neotechy, potom som tahal extra kanal na stredy a nakoniec isli do prec a su tam este trosku lepsie kable... len je to otrava robit to natrikrat...

13.07.2008, 23:10 |
frantobmw | Upraveno: 2008-07-13 23:11:52
noclue ma pravdu aj mne sa oplatila investicia na Neotechy a možem potvrdit ze su super káble za super cenu, aj ked Dačka by už potrebovali zase meniť ale kto ma na to náladu?:D
Ale dvojlinku by som už v živote nedaval...