Navštíveno 3086x

Scorpio II kombi, radio Pio DEH P77mp, Rodek 480i, W12, vzadu v bednách Canton RS 2.16, vpředu Rainbow CSX 265. Vyměnil jsem stávající Cantony vpředu a dal je dozadu, ale ty Rainbowy mě dost zklamaly. Koupil jsem je za dva litry od kluka co je vyhrál na srazu v tombole. Vejšky stojej za ho*no, co dát místo nich, ostatní musím momentálně z finančních důvodů ponechat.
jedes pres klasickou vyhybku k rainbow? ja mam ty samy repro a pres tu pasivni vyhybku se to nedalo poslouchat, proste ujeceny a strasny (i kdyz jsem vejskac na vyhybce utlumil co to slo). Zapojil jsem je do aktivu a to nejhralo nejhur. Jinak canton jsem mel taky a zvuk vejsek je neporovnatelnej (rainbow hrajou o hodne lip podle me), mel jsem oboje v aktivu... ale to je muj nazor a kazdej to slysi jinak ;-)
Jo, jedu na origo výhybku. Do dvou litrů za pár výšek by se šiklo, tyhle jdou ven. Poraďte pls.
2 schwaboid: pokud jsi jeste nesehnal, tak cvakni, neco me napadlo :-)
mám tu výšky z Powerbass ES-6C včetně vyhybek. Nechal bych je za 1000,-Kč včetně poštovného.
2 cubajs - na jakým zesíku jsi jel aktiv , díky
Midi34 : vejsky byly zapojeny na rockford fosgate punch 20x2 a stredobasy krmil RF 240x4, nebylo to na koncertni hlasitosti ale na normalni poslouchani, s tema RF zesikama to melo prijemnej zvuk
V řešení s Prohifi.cz Díky.