Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pískání z reproduktorů

o Navštíveno 4523x o
o 12.07.2008, 23:05 | Fastsedli
Zdravím všechny. Nainstaloval jsem si do auta 4 kanál. zesilovač a mám s tím problém. Když mám vypnutý motor, tak vše hraje naprosto v pohodě, ale jakmile nastartuji začne se mi v reproduktorech ozývat pískavej zvuk. Zvuk se mění v závislosti na sešlápnutém plynovém pedálu a tedy s vyššími otáčkami motoru. Pokud se otáčky zvyšují, zvyšuje se i ten pískavej zvuk a naopak. Potřeboval bych poradit co s tím. Ještě podotýkám, že jsem se snažil oddělit signálové vedení od napájecího. Bohužel signálové kabely se mi v jednom místě v autě schází s kabeláží vozidla (auto je kabely přímo prošpikováno) Možná bude problém zde, ale jinak vás žádám o radu jestli náhodou někdo neměl stejý problém a nebí jak na to. Díky moc za každou odpověď která by mi mohla pomoct

o 12.07.2008, 23:17 | MaxxT
spatna kostra na zesiku
o 12.07.2008, 23:51 | Jujk0 | Upraveno: 2008-07-12 23:52:32
ja mam signal a napajanie vedene spolu po jednej strane, nechcelo sa mi vsetko rozoberat... Nemal som problemy s piskanim, pokial sa mi neuvolnil cinch na zosiku z plosneho spoja. Po rozobrati a zapajkovani naspat, je vsetko ok, bez piskania. Nepochopim ako to moze piskat... Nikdy sa mi to tak zapojit nepodarilo, aby to piskalo len tak... Proste niekde mas problem... Skontorluj napajanie (+ aj -) zosika, pripadne chyby signaloveho kablu a tak. Ak mas moznost, skus vymenit za iny... Mozno pomoze...

Edit: len podotknem, neviem ako mas zosik ukostreny, ale nezabudni oskrabat farbu na karoserii...
o 13.07.2008, 09:53 | Midnite
alternator... vedes napajeci kabely vedle signalovych? rozdel je
o 13.07.2008, 10:00 | kamil306
prvně vytáhni z auta rádio a pust to mimo auto, jestli to nebude pískat, máš chybu tam, pokud ne, pak bude chyba někde po cestě do kufru nebo v kufru. Stálo by za to si i někde půjčit signal. kabely a vést je taky mimo auto a zkoušet. Tohle je problém u většiny aut - taky mám elektriku úplně všude a poprvé mi repráky pískaly už jen při otočeným klíčku (bez motoru)! Existují i odrušovače, tak když bys i s tím vyše popsaným neuspěl, zkus koupit to. A jak radil Jujk0, podívej se na kostru baterky (ukostři klidně větším průřezem než ti vede k zesíkům) a pak taky kostru rádia.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3018 sekund.