Navštíveno 2755x

čau, mám dilema :D shánim zesilovač nejlépe 4-kanál do 5000kč, pro basák Focal ACCESS 30 A1(info:
[ Link ] ) a pro 4-pásmové megavox koaxiální reproduktory ovál MX-964ST (info:
[ Link ] ), rádio mám Panasonic CQ-C5355N (info:
[ Link ] ) dik za každou radu
Ja myslim,ze by ti tohle bohate stacilo
[ Link ]
tak celkem mi to je jedno jestli 4 nebo 5 nebo víc ale blbí je že víc jak 5 litrů obětovat nemůžu...
našel sem inzerát na zesilovač ale nevim nic o tý značce... můžete to posoudit? poměr cena výkon je luxus ale nejsem si jist kvalitou...
[ Link ]
asi bych spis koukal taky po petikanalu,nebo chces mit vic zesiku,??
absolutni blbost,udajum never pokud jsou to ty mc hammery ktere myslim!!!!Nebrat!
j, dik já právě značku neznám tak sem nevěděl mě jen zaujala cena 3000kč :)
zapomen na tu sr_cku mchammer,kup cokoli znackovyho
do 5tis se da uplne vpohode sehnat 4kanal ci 5kanal,nebo 6kanal,kterej zmustukjes na 5kanal
zalezi jak pospichas s koupi,do 14dnu budu mit na prodej 6kanal MacAudio
tak jak o tom přemejšlim tak 5-kanál (nebo 6-ti) by byl přece jen lepší a o koupi sem uvažoval teď v tejdnu ale na 6-kanál bych si třeba počkal ale záleží jestli by mi to utáhlo basák :) ale spíš sem chtěl koupit novej už kvůli záruce kdyby se něco pos_alo.
na starsi zesilovace co prodavam davam zaruku
Midnite mi nabízí zesik (bez záruky)
[ Link ]
pokud ti staci vykon 4x40W a na sw 100W,tak proc ne....
mě je výkon k ničemu ale nevim jestli by stačil subwoofru :)
pavel: a co treba 2x120? a 150? ovaly nebo co tam muze dat klidne na radio
ale to je na 2ohm ne?coz je mu asi k prdu....o)))
pac ty vykony co jsem psal ja je na 4ohm
tak ovály mám na rádio zapojený a hrajou i tak luxusně hlavně se mi jedná o basák páč sem bejvalej zesik vysmahl (byla to nějaká šunka pochybný značky bez vyhýbky na basák... :))
Sice malinko přes, ale na 100% by ti vyhovoval..
[ Link ] Osobně bych to být tebou tedy udělal jinak, rozhodně kompa do dveří, a na můstek woofer.. Na zadní plato bych se vykašlal.. Nicméně to je ale na každém.. Pokud by jsi to chtěl lépe probrat, případně něco vybrat, tak písni na mail jkarlovsky@revilohifi.cz, případně na ICQ 306011919.. Hodíme řeč a třeba i něco vyberem..