Navštíveno 2550x

14.07.2008, 14:46 |
Ravo Ahoj,
měl bych dotaz, které z těchto 16" komponetních repro by jste vybrali na ozvučení zatlumených předních dveří Feldy, krmeno to bude z přímo rádia (nebude zes).
Doteď jsem žil v dojmu, že Hertz je ta nejlepší volba, ale jsou mi docela rozmlouvaný kvůli řezavým výškám a prý jsou Helixy nebo PB lepší.
Díky za vaše názory...
Já měl DSK165 a moc mi to zvukově nesedlo, výšky nepříjemný, určitě bych dneska vybral jinak, nejlíp hedvábný vejškáče. Jo a nejsou to 16palcový ;)
Jo měl jsem je na nejlevnějším MP3 Panasonicu v pracovním autě, poslouchám převážně rock a dveře nebyly vytlumený,aby to bylo komplet

14.07.2008, 15:04 |
Yawor posadil bych se do auta k lidem,co mají první a třetí volbu a dle osobních sympatií mezi nimi vybral. Chybu u těhle 2 sad neuděláš.
Osobně bych šel do Helixu. Nízký příkon a vysoká citlivost je v tomto případě /instalace na rádio/ to nejideálnější.. V případě, že by jsi do budoucnu chtěl jít do zesilovače, tak Powerbass S-6C. Nicméně jak říkám, Powerbass na rádio toho zas tak moc nepředvedou. Když tak písni na mail jkarlovsky@revilohifi.cz, případně na ICQ 306011919. Můžeme to probrat pořádně. oboje typy máme skladem, navíc je možnost i akčních setů za velice výhodné peníze, takže by bylo možné i ihned odeslat. www.revilohifi.cz
Ještě bych do výběru zahrnul určitě MB Quarty konkrétně FSA 216-parametry tady
[ Link ] Dle zkusenosti-po zahoreni-velice zajimavý zvuk za tyto penize..
Helixy a ty Pb,co uvadíš jsou na tom dost podobně a když jim dáš malinko připravené dveře-bude to hrát..:-)
Tyto Hertzy jsou opravdu repra typu"bum cink"..:-)

15.07.2008, 10:47 |
Thomm Revilohifi:Zdravím,chtěl bych se zeptat budou jěště nějáké akční sety těchto sad s tlumením za zvýhodněnou cenu?
dik Thomm
s tlumením zatím nic neplánujeme.. Když tak se ozvi na ICQ a něco vymyslíme..