Navštíveno 3076x

Zdravim Vas nezajimam se moc o autohifi atd.ale premyslim o DVD do auta chtel bych se zeptat na vas nazor na tohle diky
[ Link ]
za mě - ruce pryč !! co zenec atd.
Presne ako Midi34, ruky od toho, kamos to kupil, vozil sa s tym asi tyzden a povedal ze nikdy viac... je mozno pekny dizajn, ale po zvukovej stranke nechutne- pocul som ako to hralo.. a pomale reakcie na dialkovy ovladac.
diky kluci za rady nevite o necem v podobne cenove relaci?
Souhlas s ostatními, nebrat.
nejsem tak skeptickej, samozřejmě že pokud ti jde o poslech na kvalitní sestavě, tak taky asi nebudeš koukat po Roadstaru, na druhou stranu - pokud to chceš jen jako něco, co si pustíš v normálnim autě na OEM repro bez jakýhokoliv nároku na zvuk, tak je to zajímavá mašinka, která se dá sehnat na aukru kolem 7k, má to slušnou výbavu a přehraje všechny formáty. Měl jsem chvíli, koupil jsem něco podobnýho na filmy kvůli cestě na dovču, ze ketý sešlo. Super obraz, TV tuner, BT HF který fungovalo... Zvuk na úrovni CD za 1700Kč

15.07.2008, 16:09 |
Escudo | Upraveno: 2008-07-15 16:09:30
btw dálka i dotykáč na tom mém naprosto v poho, prostě musíš počítat s tim, že je to čína
Jak jsem již psal, nebrat ;o))) !! Když tak tohle
[ Link ] ! Ten první link už nefunguje ;o) !
to Escudo:nejde mi moc o zvuk,ale spis o obraz mno,ale melo by to mit alespon lepsi zvuk nez original radio mam Boru,co myslis?jinak diky za vsechny rady
no lepší nevim, oni tam většinou nastavěj křivku, která víc basuje, ale jinak nic moc, jestli jsi někdy slyšel takový ty levný noname rádia, tak je to stejný, je tam jen ten placebo efekt v basech