Navštíveno 4350x

Caute lidicky, davnejsie som tu pisal, o kamaratovej felde. vtedy som spomenul, ze by som ju odkupil.. A tak slovo dalo slovo, a vymenil som peniazky za feldu. Chcel som kamaratovi ukazat ze hudba v aute moze byt aj z veci, co clovek zozenie za par drobnych. Po tom ako som robil ten test zosiku Peiying, sme ho kupili, rovnako tie dva 30cm woofre Caliber CWP-30, ktore som zohnal za 500 sk sme sa rozhodli osadit.. Prikladam par fotiek, ako to asi vyzera, samozrejme k dokonceniu je este daleko, nakolko to robime pocas hlbokej noci v garazi. Neviem ci bude vidno , ale vsetko tam je zvnutra vystuzene a vytlmene Dynamat-om. Druhy repro este nie je osadeny-- teda ani jeho ozvucnica este nie je vytlmena a pripravena.. Konecna uprava bude potom cerveny potahovy koberec. Poprosim o vase nazory a rady, co este upravit. Podotykam ze je to poskladane vo felicii z veci, co sa nasli doma, pripadne kupili za nejake drobne. Je mi jasne ze to nie je konkurencia nicomu.. ale aspon ukazka, ze ked sa chce, tak aj z nicoho sa da nieco poskladat..

15.07.2008, 09:48 |
djwiktor | Upraveno: 2008-07-15 09:50:18
Celkove investicie v tomto aute v kufri su 3400,- zosik + 500,- za dva woofre spolu+ 1000 za napajacie a signalove kable... Ten monitor mi dal kamarat- jee to vlastne aj telka a ma to vela vstupov, takze este do auta pride casom PS One, aby sme sa mohli blaznit vonku na taborakoch..

15.07.2008, 09:50 |
Lefi | Upraveno: 2008-07-15 09:51:56
zástavba vypadá zajímavě,kdyby se dotáhla do konce....
a hifi časem určitě vymění :)))

15.07.2008, 09:59 |
Kapka (M)
dotaz-ten monitor mas napajeny jak?220V-12V?
Lefi - to jasne, ze casom pojde setko lepsie. islo lenm o to ukazat kamosovi, ze vsetko sa da.. lebo on snival o nehoraznych sumach za hudbu.. ze on nechce, lebo to je drahe.. tak som to auto kupil od neho a ukazal som mu ze aj za malo penazi dost muziky..
Kapka - ten monitor mal napajanie original adapter 220/14.4V, takze som len odstranil adapter a napajanie je priamo z baterky...
sorry, ale zatím se mě to vůbec nelíbí
Majk-fox - v pohode.. ja viem, ze kazdy ma iny vkus..
trochu mi unika smysl tohoto bastlu.....
No jako že za 5tis.zaplnil celej kufr :) Myslím že kdybys tam dal nějakou rozumnou uzavřenku a normální zesík do boku tak to vyjde finančně skoro stejně,zvuk bude daleko lepší a máš volnej kufr..
Ale když vidím tu červeně natřenou palubku tak už to chápu

15.07.2008, 11:35 |
Topča dost práce ale taky nelíbí...
jinak jako ... Vencaf
jako ukázka když prostě nejsou love na nic jinýho je to dobrý.........
na takový to vesnický vybočení z davu to bohatě stačí :)
Nismo - jj, presne ako vravis.. ked si vezmes, ja byvam s kamosmi mno vraj v meste, ale skor len taka vecsia dedina.. u nas su chalani, ktori maju auto a nemaju tam nic a chalani, co tam maju veci znaciek NoName a su pre tych druhych ako bohovia.. :)
Pre vsetkych.. V tejto teme slo o to ukazat, ako z mala penazi naplnit kufor.. proste taka dedinska studentska vybava... co uz, chudoba je chudoba.. :)
djwiktor: mě se to taky nějak nelíbí, ale můžu ti říct že Peying nebo jak se to jmenuje není daleko od NoName
Uvažuješ přesně jako můj kámoš, on chce dát 5.1 sestavu od PC do auta a já ho za Boha nemůžu přesvědčit, aby se na to vy*ral. Já jsem toho názoru, že když na to nejsou peníze, tak to prostě nebude. Pak to dopadá tak, že se vemou věci z baráku, dokoupí se noname elektronika a výsledek je tohle. Palubka plná plyšáků, nálepky oriflame na oknech. Nevim, nevim.

15.07.2008, 11:58 |
Lefi Vencaf : ty voe myslim že mu nejde o to aby měl volnej kufr,jak řikam,vzhledově to nemusí vypadat špatně když to bude dotažený do konce(a dá pryč monitor)
o použitejch komponentech nemluvim...
Lefi - ten monitor je odnimatelny, su tam urobene na to vysuvatelne nozicky.. monitor tam bol len pri foteni, bude sa pouzivat len ked sa dokupi to playstation.. proste take haluze na taborakoch... na to to bohato staci.. :) jj, bude dokoncene, no momentalne mne uz skoncila dovolenka, tak to pojde pomaly, bo kamos s tym nepohne(lenivost) .. cele to bude kombinacia cierna cervena, lebo aj interier toho auta je v tychto dvoch farbach...

15.07.2008, 12:12 |
Lefi djwiktor : jj v pohodě,ja to chapu,že je to jen blbost ten monitor...
pak nahoď,jak to vypadá hotové!napad jak udělat kufr mi určitě nepřijde špatnej,rozhodně to bude vypadat lépe než prclá bedna v rohu se zesíkem když nehledíš na funkčnost kufru...
jinak bych taky nijak neblbnul s barvama na potažení :)))
hodil bych to jen do černé a zbytek auta bych ochudil o červenou :D

15.07.2008, 12:24 |
kupis Hele já osobně si myslím, že pokud to máš napojený přímo na baterku tak ten monitor dlouho nevydrží...Z altíku občas lezou hrozný napěťový kmity, na který není elektronika v monitoru moc stavěná. Tak jenom aby ses pak nedivil... Určitě bych udělal minimálně nějakou stabilizaci.

15.07.2008, 12:28 |
Mááša asi bych volil trošku jinačí styl.....uvidíme jak to bude vypadat v konečné fázi...
jinak bez monitoru to vypadá o dost líp :)
kupis- k tomu monitoru mi teraz vyraba kamarat prepetovu ochranu, takze to vraj potom nepusti viac ako 14.4 V. no v tom aute momentalne je smejd baterka, ale urcite tam asi kupim aspon 75Ah, a vymenim alternator..
Mááša - ako som pisal uz hore, monitor je odnimatelny, bol tam len pri foteni.. pri jazdeni tam nie je..

15.07.2008, 12:46 |
Mááša djwiktor: četl jsem to, neboj se..
5.1sestava přes inventor napětí je pořád lepší varianta než tam nacpat sencor rádio na nějaký toxic koaxiály :))
Jako pokud nebudes vyuzivat kufr tak je to vcelku dobry,kazdopadne vymenit pak komponenty jak uz tu bylo receno aspon to necim potahnout a pryc s tou televizi! .o)
Jako myslim,ze za 1500 asi nikdy nic moc clovek nevymysli.Takze myslim,ze i totok je dobry:)vypada to,ze jsi si s tim i celkem vyhral.Samozrejme potom to chce slyset,ale jestli to bude poslouchatelny a nevadi ti,ze vozis kila navic tak proc ne:)
Jo a jinak bych dal taky jen cernou barvu.Hlavne to neprehanej s tema barvama!:)

16.07.2008, 18:30 |
Kesam Ty kravo to vypada hodne zajimave az to bude tak to bude asi mazec za par kacek hodne muziky sory vlastne multimedia :-) me se to libi.
za par kacek tak maximalne hodne huceni...
Diky vsetkym... som rad za pozitivne aj negativne nazory, pretoze aj v autohifi plati, ze clovek sa uci na vlastnych chybach.

16.07.2008, 20:09 |
Lefi djwiktor : to je jasny...tvoje chyby ještě nejsou zas tolik peněžně bolestivý :D
si blázen, za 3500 bych si rozhodně koupil sice použitý, ale kvalitnější zesilovač, a to samé bych udělal se subwoofery když už si dáváš tu práci tou truhlařinou...
tohle není co dům dal, ale vyhozené peníze (za krámy)
ano, účel zaplněného kurfu a možná i rachotu to splní, a věřím že i okolo jdoucí "čumil" se pozastaví, ale to asi bude všechno ...
pokud nejsi úplně hluchý, tak stejně časem to všechno vyházíš a budeš to dělat znou z kvalitnějších výrobků
nechá to tak.. vyhodil penízky ale kufr má plný
No ale na druhou stranu to ucel urcite splni. Az bude tahle kara s mega monitorem nekde zaparkovana, tak to nekdo blejske a da na internet jako tuzing autohifi. Jako se sem davaj skodovky s rychlejma pruhama a adidosem :-).