Navštíveno 4207x

15.07.2008, 22:13 |
norsi Brachovi odeslo v aute (co mel po mne) repro - hraje akorat pres autoradio (nejaka stredni Alpina - uz si to nepamatuju). Repro mel komponentni taky Alpine. Co byste doporucili za komponentni repro 130-165mm, aby slusne hraly pres radio za rozumnou cenu? Co treba
[ Link ] Event. pokud mate nekdo nejaky vhodny jety, klidne napiste na mail palm@mercedes.cz Diky
mrkni na Kicx ICQ 6.2
[ Link ] případně mám ve výprodeji za supr kačky Crunch GTR 6.5Ci
[ Link ] Hertz DSK není nejšťastnější volba..
Jestli budou hrat na radio a neplanuje zesik, tak bych zatizitelnost hledal kolem 50W, urcite 165mm s dobrou citlivosti...
zkus kouknout jeste na toto
[ Link ] docela me prekvapily , potom bych koukl na
[ Link ] ,
[ Link ] nebo
[ Link ] , ale uz jsou asi drazsi, nepises do jake castky :) nebo jako Pasatak bud Crunch GTS
[ Link ] nebo GTR(OLD) kdyz uz jsou ted za tak super cenu a vysoka citlivost tam je

16.07.2008, 23:05 |
norsi Diky, zadny dalsi audio nelanuje. Rad posloucha v aute po ceste hudbu, ale vic to neresi. Kazdopadne diky za odpovedi a jdu se na to podivat :-)

16.07.2008, 23:08 |
norsi Jinak limit si myslim tak tech 1500-2000. Vic dat urcite nebude chti. Akorat jeste zítra zjisti jestli ma 130mm nebo 165mm a objednam.
Jak hraje ten Crunch? Treba v porovnani s Kicx a Helixem z odkazu? Diky
Kicx má oproti Crunch hedvábné výšky, narozdíl od Helixu a Crunche mají navíc možnost útlumu výkoškových reproduktorů, což uvítá člověk, který má rád určitou variabilitu nastavení výšek. Někdo má rád výšky agresivnější, někdo raději v útlumu. Po zvukové stránce je Crunch GTR a Kicx ICQ hodně podobné. Helix je vyrovnaný, ale podle mě není moc výrazná basová složka.. Pokud nebude zes, šel bych do Crunch GTR, pokud v budoucnu je alespoň teoretická šance, že bude zes, tak bych šel do Kicx (nehledě o možnosti nastavení výškových repoduktorů na vyhybkách)..

16.07.2008, 23:50 |
norsi Jasny, zes urcite nebude absolutne takovy veci neresi. Jde jenom o to, ze ty Alpine hraly celkem pekne a chtel by neco, co bude hrat obdobne... Kazdopadne diky za info.
Kdyz bych objednal ty Crunch - kdy by je tak bylo mozny odeslat? Pro me je dost nerealny casove stihnout zajit na postu, tak bych je nechal poslat mame, ale potreboval bych to stihnout predtim nez odjede na dovolenou. Poslat penize predem neni zadny problem (ucty eBanka, GE Money event CS).
Napis mi prosimte na palm@mercedes.cz a zitra se dohodneme. Diky