Navštíveno 5726x

čau hi¨fíci...hoďte sem prosim vás něco z laminátu v kufru....udělal jsem si něco ale když jsem to dal do auta tak hrůza.... jen něco pro inspiraci moc dík
inspirace = zas to budeš mít stejné jak někdo...

16.07.2008, 17:40 |
Zip Hoď sem co jsi vytvořil a třeba ti tady někdo poradí jak to vyřešit.
jde mě jen o to jak a kam nasměrovat sub. určitě nechci někoho kopírovat

16.07.2008, 18:26 |
Kesam Skylinee:Jo hod to sem at se na to koukneme take neco planuji .
je to prostě nějaký divný....

16.07.2008, 20:11 |
Zip koukám, že máš civica jako já. Za chvíli budu dělat taky laminát a bude to umístěno jako na fotce, jen bude jeden SW.
A tobě bych poradil aby jsi SW dal k sedačkám a né k víku kufru.

16.07.2008, 20:29 |
Jujk0 Tak... Celu bednu dat na druhu stranu, a trochu to povytiahnut vrchu kufra... Jaj co by som dal za hatchbag :( Mam sedana...
Jujk0: no jo dalsi ze sedanem co by nejraci menil auto kvuli muzice :-))))
Vydrz chvili a nahodim foto komplet zastavby v sedanu misto zadnich sedacek, zitra odvazim do lakovny tak snad uz brzo vyjedu :-)
Skylinee: vsechno spatne, presne jak pisou ostatni basak natoc kdyz otevres kufr nejlepe smerem na ven od sedacek a ne takhle dovrchu, zadruhe bednu bys mel torchu vyzruzit a krouzek na SW ktery by tam mel byt tak neni, navic tloustka laminatu dle fotek mizerna, co se tyce tvaru tak me osobne se tohle proste nelibi. A navic pokud to neni moc rovny tak taky spatne, cim vic nerovnosti tak tim vetsi drina to bude privest to do finale a hodit treba do laku ;-)

17.07.2008, 01:07 |
Prady Jako BMW_318iS.... vypadá to jako taková laminátová krusta, o to se ten sub ani nemůže pořádně opřít když hraje, navíc mi tam nějak uplně chybí celková ozvučnice, to vypadá jako by hrál do boku kufru.
to BMW....právě sem to zkusil takhle a mě se to taky nelíbí, viz. výše. je na to to taková konstrukce z mdf kde ten kroužek je...bez něj by to nešlo. a tloušťka? je to jen jedna vrstva...proč jich dělat víc když to je na prd :-) musim to udělat uplně jinak...jak píšete no basák směrem ven..no tak potom ukážu jak jsem se stim popral...dikec chlapi ;)
Není to uplně naprd skus to jen natočit k zadkem k těm sedačkám a seříznout to podle sedaček. Třeba z toho půjde použít víc než půlka a nebudeš to muset dělat celé znovu.

17.07.2008, 11:44 |
Kesam No každopadne vyztužit. Nebo jsi mel udelat klasickou bednu a laminat udelat jenom jako prevlek.