Navštíveno 3100x

jakej je rozdíl po zvukové stránce těchto basáků, věděl by někdo o nějakém jetém?
Nemyslím si, že by měl někdo jetý 10palec iridium nebo Nobelium, jinak Nobelium 10 mám skladem. Přednes bude podle mého podobný
Jaký zesilovač by jsi na to měl připravený?
momentálně mi doma leží monoblok velocity a pokud bych šel do DLSka tak asi časem DLS scháním nějakej SQčkovej woofer na dokreslení
Prave posiekam novy Nobelium 12" na reklamaciu:-(
gregi : a co s ním máš? a jak jsi spokojenej?
Nieco vo vnutri rezonuje (vydava pazvuk), myslel som, ze su to privodne kable ku cievke(nalepene na membrane), ale asi nie...mal som ho v aute 30min. , takze tazko povedat..uvidime co povedia v servise...Nahoda je blbec...Basak si ,ale myslim je za tie prachy v pohode, ak ho nahodis na A6 bude to dobre hrat, no napriek tomu mam teraz v plane FOCAL UTOPIA BERYLLIUM 33 WX kedze som si zaobstaral utopie be 3 way...
gregi: a tvůj názor na berilium vs. focal k2 power 27 KX.

01.08.2008, 09:33 |
mendo mal som ir12 na dlsA6. Teraz mam ovela lacnejsi wofer a spokojnejsi som este nebol
Ide o to ake mas auto (typ), predne repra, zosiky a dalsie veci, co chces na tom pocuvat, aby si nemal basak lepsi ako predne repro...ale ak chces audiofiliu:-) tak urcite Beryllium a pri tom cenovom rozdieli, nie je o com, jedina otazka ci ti bude stacit 21cm? Inac beryllium(21cm) mam moznost pocut casto v 30 l na SInfoni 150.2 ...a pri jazziku, klasike, akustike je to nadherne:-)
gregi: sem to špatně napsal jsem myslel NOBELIUM 10 vs. focal k2 power 27 KX a co máš za sub tedka ty?
No ja na tuto sezonu vydzim s tym 12" Nobeliom a buduca sezona je vo hviezdach :-)..Tie basaky su obidva dobre, takze tazko povedat, kt. z nich ti bude viac vyhovovat, ak planujes mat (alebo mas) predne repro Focal tak chod do Focalu, ak mas predne repro DLS tak chod do DLS , pojde skor o zladenie farby zvuku (inu produkuje kevlar a inu hlinik a kazdemu sedi samozrejme ina:-)..
A momentalne nemam ziaden sub a nestazujem sa :-)

02.08.2008, 11:13 |
mendo ir 12 fajn si sadol s kompami iridium 6.2 neskorsie aj s elate6 a v pohode im aj stihal.