Navštíveno 3783x

zdavym:) ako ste umiestnili baterku vo fabii? ak ste tam davali teda nejaku väčšiu ??? please neajke foto.... :) dakujem vopred :)
dal jsem druhou malou.umístění vidíš.

buddha: diky, ale ja by som skôr potreboval nejaku foto z prednej baterky... :(
Predni mam v origo boxu, Stinger SPV44, jeste mensi nez origo, vzadu mam pak misto cely rezervy velkyho Stingera
Ja som tam dal Optimu ktora sa zmestila bez problemov...

ja chci kupiť powercell 3000 a ta mi do origo boxu asik nevleze:( tak sa ptam ako to udelat:(
Dat dozadu misto rezervy, vejdou se ti tam i 2 :-)
zeby tu dakto kupil new cars?:P:))
johanik... to teda nie:( sutažim v SA v DB dragu a tam je povolena len jedna baterka....
a nove auto bude ale až buduci rok možno :D:D:D ale toto poli si nexam:D
Ked ti to nezmesti dopredu tak podla mna budes musiet vybrat komplet tu umelu krabicu v ktorom je baterka umiestnená a vyrobit pre novu uchytenie plus nejaku ochranu na vrch...
no tak nejako to planujem že vyberem ten box len ten spodok necham a upevnim to tymi pasmi čo sa použivaju na kamionovych privesok (ale v menšom) a čo sa tyka tych kritiek na baterku tak rozmyšlam či nedostat niekde bat. svorku ktora ma aj krytku, ktora ma 2x50 a 2x35 ale neviem či taku dostat.
a dalšia vec neviete nahodou načo su tam hore v origo boxe tie poistky????
lol ten box musis nechat idu tam kable z alternatoru a startera plus k elektronike afta... budes musiet ten box nejak pripevnit... a hej Audison Connection vyraba take bat. svorky co su chranene ale nezabudni ze s niecim budes musiet chranit aj ten box s origos poistkami...
no to mi je jasne že tie poistky tma ostat musia :D len nejako ich treba presunut niekam inam:D
takže nikto neporadi už???
Co chces radit, rozeber to a uvidis. Pokud nemas RS, tak je mnohem vic mista vsude, tak by se nekam vejit mohla...
Já bohužel foto nemám,ale pořídil jsem Exide Maxxima 50Ah 750A(900DC),použil přesně ty samý konektory jako "frantobmw" ale nešel zavřít kryt baterie,tak jsem ho prostě přichytil svazovacíma páskama a je na b.tak trochu vidět ;-/