Navštíveno 3718x

lidi co rikate na zesilovace od teto firmy?? srovnatelnost s jinou znackou?? diky moc
za mě dobrá značka, většinou výkony co udávají sedí, někdy jsou i větší, já bych se ho nebál
Kvalitní a spolehlivé... Používám R680A2 a naprostá spokojenost.
Rodek je základní třída zesilovačů, pro náročnějšího posluchače to není nejspíš to pravé :)
JohnyS: naprostá spokojenost může být i se Sencorem,Dexonem,Megabasem a dalšíma noname značkama
jiank R680A2 je dobrý na krmení nenažraného sw , pokud se nevolí obecně dražší monoblok
Pokud je Rodek základní třída, kam potom patří zesilovače okolo tří až šesti tisíc? Možná by sis měl občas i poslechnout něco, co chceš hodnotit. A ne jen hanit konkurenci.
to johnys: o ten mi prave jde no
Já můžu porovnat jen se základní řadou od MacAudia MPX a musím říct, že Rodek je opravdu někde jinde. Je zvukově mnohem lepší jak na sub tak na kompa. A výkonově taky dobrý. Mluvím o řadě R280i a R480i. Takže já rozhodně hanit nemůžu.
Ja myslim,ze Rodekem nic neskazis,slysel jsem jenom chvalu a i v car-hifi casopisech se naskytnul v narocnych instalacich
mam taktez Rodek R480i a naprosta spokojenost :-)
SilverGhost: nehaním značku... magnát, DLS, alpine, panasonic mají taky základní třídu...
naposloucháno mám dost

03.08.2008, 21:26 |
kulík já měl 2 Rodky,480i a R4100A,ta 480ka mi moc dobrá nepřišla,určitě ne na kompa.Zvukově mi moc neseděla.
R4100A jsem měl na basech v můstku a za ty peníze úplný dříč.
Do začatku určitě doporučuju.
Ale Rodek základní třídu nemá a základní třída není.
Rodek je slušnej, a na hranici spectronu a podobnejch značek bych ho neřadil. že by to ale byla nějaká exclusive kvalita, to rozhodně taky ne. stačí rozebrat a vidět.

05.08.2008, 17:53 |
Směty Mám v autě Rodeka 4100 na compa a ještě jeden kousek na basák a spokejenej, teda zatím. :oD