Navštíveno 3535x

Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímhle basákem? Např. ve srovnání s celkem chváleným Helixem Dark (Deep) Blue. Děkuju.

04.08.2008, 19:42 |
Fari Cau, tohle byl muj uplne prvni woofer a myslim, ze pro zacatecnika supr. Mel jsem ho v uzavrence a hral hezky.
No, já zase až takový začátečník nejsem. Doma mám kvalitní bedny Visaton. Jen hledám něco za pro mě přijatelný peníz, páč chci v autě hudbu, ale na druhou stranu teď auto moc nevyužívám, tak nechci investovat moc peněz.

04.08.2008, 20:37 |
Easy Ja ho mam taky v aute (octavka) a muzu jen doporucit. Mam ho v uzavrence a hraje super, mam ho na Hifonics Titan TXi 6006 a mam to dane jen na ctvrtinu a hraje to neuveritelne, neveril bych, kdybych neslysel. A to mam za sebou uz hodne hodne znacek subwooferu.
koukám,že tvůj dotaz jsi založil na vícero forech.. nebudu se zbytečně opakovat, nicméně pro tvoje účely (tím myslím styl hudby, kterou posloucháš) by byl lepší 10" SW.. buď uDimension 1004 Sw, a pokud se ti nechce dělat s bednou, tak Helix Dark Blue 10 Single..
Založil jsem ho na dvou fórech z prostého důvodu "víc hlav víc ví"... uDimension je nad limit, Dark Blue pro mě vypadá lákavě už dlouho. Jak bys prosím tě hodnotil DLS KW 10? DLS je dobrá značka, ale nevím jestli jejich základní model stojí za 2000,-. Jestli není lepší právě třeba Dark Blue.
Upřímně KW 10 zas tak moc neznám, proto bych raději zvolil osvědčenou kvalitu a šel do Helixe
No, mám k dispozici 100W rms, což na ten Helix není nic moc... Abych ho vůbec dostatečně vybudil...
To tu není nikdo, kdo umí říct, jestli má cenu připojovat na ten Helix 100W zesilovač?
schopen říct ti to jsem, ale nějak jsem to přehlédl..
Cenu to má.. hrát to bude, ale bude ti woofer zkreslovat dřív, než by začal, kdyby byl pořádně vybuzen.. Nicméně si myslím, že i tak bude hrát velice pěkně!!
No právě že bude zkreslovat dřív, tak jsem si říkal jestli to vůbec bude mít cenu. Snad to bude OK. Každopádně děkuju.
Když tak je máme skladem, tak kdyby jsi měl zájem, můžeš objednat.. Při nejhorším mi ho do 14 dnů můžeš vrátit.. :-)
Teď potřebuju hotovost na opravu auta, ale jestli se mi to ještě nerozleží v hlavě a nebudu přemýšlet o jiným wooferu, ten Helix koupím...