Navštíveno 4163x

04.08.2008, 20:36 |
Midi Neviem sa rozhodnut medzi FUSION EN-FR693.....FLI INTEGRATOR 69.... alebo Ground zero GZTF 690MK2 prosim poradte mi.. mam Peugeot 205.

04.08.2008, 20:55 |
LadaN pokud ovály a takhle levné, tak Fusion
za 2200 ti nechám tohle a to je sakra jiná kategorie
[ Link ] a nebo za 1500 RF
[ Link ]
a Crunch GRP
[ Link ] tema na 100% chybu neudelas

04.08.2008, 21:47 |
Jujk0 Mam na predaj zhruba 2-mesačné JBL GT5 963 za 1100kč (+cca 250kč pošta)
když Crunch, tak bych přihodil pár peněz a vzal bych rovnou GTR
[ Link ] , obzvláště za tu cenu..
co se na ovály ůplně .....
a pořešit předek
podoba nicků čistě náhodná

05.08.2008, 15:08 |
Midi No ale asi si kupim tie Fusion
[ Link ] Nepocul ich niekto hrat?..
to bych raděj koupil od ESKUDA R F

05.08.2008, 17:05 |
LadaN Jo já jsem počul a musím říct, že nic pro mě, ale doporučil jsem ti je vzhledem k tomu co jsi poptával. Jsou z toho asi to nejlepší. Vím že asi nebudeš mít moc peněz, ale raději bych chvilku ještě šetřil a pak kupoval. Bude ti to totiž stačit dokud nedojedeš někam na sraz a neposlechneš si někoho jiného auto. Každopádně pokud posloucháš disco, tak není co zkazit.

06.08.2008, 22:10 |
Midi Alebo este tieto Ministry of sound.. viem ze to neni zname ale to kamarat doniesol z Anglicka
[ Link ] ... Neviem co si mam teraz o nich vlastne mysliet... Ale dava mi na ne cenu 900 SK.. A ja som este student takze cena sa mi dost pozdava..

pardon za OT, ale nechápu, kdyby mi někdo dal na výběr jestli chci za stejnou cenu nejnižší lowend, nebo jetou střední potažmo nejvyšší třídu, tak bych samozřejmě šel taky koupit chrastítka :o)

07.08.2008, 10:34 |
Midi Escudo:: Neviem ci som to dobre pochopil ale tak ta cena s timi tvojimi reprakmi by nebola problem lenze je problem je to ze ja som zo Slovenska. A s dobierkov moc dobre skusenosti nemam. A takto mi to da kamarat z ruky do ruky... chapes.. .. a este cize su to chrastitka tie repro?? nemam to brat? :D
Eskuda bych se nebál ,je tady tak známej že v podstatě nic nehrozí , nic proti tobě ale spíš bych měl obavu aby jsi si to vyzvedl (si to třeba rozmyslíš a co potom ...)
pokud ti jde o to osobně poohlídnul bych se po těch fusion - jedny jsem zaslech a nezdály se být špatné , a na slovensku máš pordejce fusion
a těm krasavcům za 900 slovenských bych se vyhnul

07.08.2008, 11:02 |
Midi Midi34 Dik za radu. A uz keby som ic aj chcel a keby som mu povedal aby to poslal tak uz aj keby som si to rozmyslel aj tak by som ich vyzvedl lebo to sa proste nepatri :D ... A tie fusionky sa mi aj pacia takze uz som rozhodnuty asi diky :)
A este jedna vec vcera ma svagor presvecoval ze ked chcem dozadu repro tak ze mi stacia dvojpasmove a 3 pasmove su zbytocne.. ktore by ste radsej vy dali dozadu? A za tie 3pasmove prihodim mozno navysne nejakych 300-400 takze katastrofa to neni...
stačí dvojpásmo , protože u tohohle to je vždy kompromis
v komponentních repro je trojpásmo až od (dle Čendy ) 10 tisíc
jde to i o kousek levněj ale raděj slušný dvě pásma než parodii na 3 4 a víc
Bejt tebou vzal bych kompa místo třípásma,ale záleží na tobě.Pokud trváš na třípásmu vzal bych buď Phase nebo ty Rockfordy od Escuda.
Midi: Omg, pokud se koukáš po oválech a byla ti nadhozena taková nabídka, tak nepřemýšlej a kup ty Phase :-)

07.08.2008, 11:33 |
Midi Aha takze keby si mam vybrat
[ Link ] a
[ Link ] tak neoplatia sa tie 3 pasmove viac? a naco potom robia 3 pasmove repraky ked stacia dvoj neviem ja sa do toho moc nevyznam basy u 3 a 2pasmovych su take iste? len su tam navyse vysky ci stredy? ci ako to je?.

07.08.2008, 11:56 |
Escudo | Upraveno: 2008-08-07 12:01:43
pokud je u koaxu třípásmo kvalitní, tak ti z něj jdou podstatně lépe vokály a celkový projev zvuku je hodně vyrovnaný. U Dvoupásem je hodně velkej důraz na basech a výškách, mezi tim nic moc. Na druhou stranu zezadu tolik zvuk vnímat nebudeš, pokud budou vpředu kvalitně zastavený kompa, je to skoro jedno, pokud chceš aby byl zezadu kvalitní zvuk a trváš na oválech, tak ty Phase jsou po zvukový stránce opravdu luxus a ty RF se na ně vůbec nehrabou ani malinko :o) to bude platit o všech oválech do 3oooKč

07.08.2008, 12:04 |
Midi Escudo : Verim ze tie Phase dobre hraju ale mna by to aj tak vyslo nad 3000 urcite aj keby ich kupujem od teba este postovne a bla bla kurz...
A ked chcem repraky skorej koli basom tak 2 ci 3pasmove by si odporucil?.
půjdou na rádio nebo zesilovač?
no pokud budu předpokládat že na rádio, tak bych za sebe s osobní zkušeností doporučil
[ Link ] , maji na svojí cenu výbornej zvuk a hrajou velice dobře na rádiu, popřípadě levnější řady Pioneer s nižším výkonem rms

07.08.2008, 12:25 |
Midi Escudo: Ano pojdu na radio konkretne na Sony CDX S2220.. A asi viem aku mas mienku o sonyckach lebo som si cital uz niektore tvoje prispevky :D .. takze.. A nad Hertz som ties rozmyslal ale ty co hovoris na tie Fusion?
Fusion znám jen letmo o Králíka, ten prodává tuhle značku výhradně a podle toho co řiká, tak s ní má určitě dobrý zkušenosti, já sám sem toho u něj moc neslyšel, jen základní třípásmové kompo a pak vyšší řadu a nebylo to rozhodně zlý. Z hlediska zvuku moc nevěřim oválům s malinkym tweetrem, protože jsem ještě neslyšel ani jeden co by zahrál celý spektrum, prostě jen výšky a basy, ale to určitě nemusí platit o všech. Pokud máš možnost sehnat ty Hertze, tak tě ujišťuju že nebudeš zklamanej

07.08.2008, 12:42 |
Midi Dobre diky teda.. mysim ze tie Hertze som videl aj tu niekde v obchode pojdem sa tam pozriet a cena je skoro taka ista ako Fusion takze diky moc.

08.08.2008, 14:36 |
Midi Noo len tak pre info.. na pojebanom slovensku stoja tie Hertze DCX 690 v priemere 2500 SK v pbchodoch... dobra uroven ze?..
tady jsou ve stejný relaci, ale Datart to rozštípal :o)

10.08.2008, 15:31 |
Midi Escudo: Nechcem zas otravovat ale tie hertze maju dobre basy??? Lebo mne ide dost aj o to.. a subac nechcem :)
měl jsem zapojenou tu starší řadu na rádiu, která je relativně stejná a na rádiu basovali famózně :o)

17.08.2008, 14:02 |
Midi NO takze som si ich kupil.. Vcera som ich namontoval vsetko.. zapoim a dost mierne sklamanie... Vysky hraju nadherne stredy nadherne krasny cisty zvuk len basy nejak nepocut... Lenze ked som vypol v predu repraky a v zadu som nechal hrat iba jeden.. tak co nepocujem zrazu to nejak basovalo a myslim ze dost pekne cim to je .. malo stáávy im dava radio?...

17.08.2008, 14:17 |
Draxx To je jasne prehozeny + a - na ovalech. Zkontroluj to =)

17.08.2008, 14:22 |
Midi Mylsis??? neviem som to zapajal a este som daval nato pozor... to nemoze byt + a -.. oni basuju obydva ale nemozu ist spolu vzdy iba jeden

17.08.2008, 14:35 |
Draxx Taky sem si daval pozor a prehodil to =)
Za tu kontrolu nic nedas

17.08.2008, 15:29 |
Midi Dobre to je zapojene.. :) som to este aj s merakom skusal :) a basy (tie slabe)
membranu vytlaca keby to bolo prehodene tak ju vtlaca nie?.
no to co popisuješ může mít hned několik příčin, teoreticky by to mohl být slabej kablík napájení k rádiu, čímž by se vše podkrmovalo a tudíš nebasovalo, ale jediná možnost jak to zkusit je navést jinej kabel třeba i venkem na zkoušku, pokud je všechno správně, rozhodně by rádio mělo dávat podobnej výkon do všech 4 kanálů stejně jako při zapojení jen jednoho

18.08.2008, 09:12 |
Midi No... ale preco ked dam iba ten jeden reprak tak to basuje?. ved kablik to vedie tak isto jak aj ked su vsetky 4 zapojene nie?.
no pokud je kabel slabý, tak nestíhá nakrmit zesilovač rádia, čili nemá možnost hrát na 100% obzvlášť ve špičkách, čili basování

18.08.2008, 15:03 |
Midi Teraz myslis ktore kable??? tie co idu z radia do reprakov???... Ved tam mam 2 take iste...
ne ne, myslim + kabel od baterky k rádiu

18.08.2008, 15:28 |
Midi MOzem ti napisat an ICQ?
jasně, ale jsem v práci, nevim jak se dostanu, možná spíš mail :o)