Navštíveno 4297x

06.08.2008, 11:49 |
foxos Tak jsem se taky konečně dostal k tomu abych udělal svojí novou zástavbu do moji octavie.Ještě to něni úplně dodělané,ale už jsem hodim nějaké foto.Tímto bych chtěl taky moc poděkovat chlapcům :-) z Maxx czech teamu,Peťovi R19,Yakuzovi a Romanovi.Seznam komponentů co jsem montoval je zde:
Instalační materiál je od německé firmy AIV
Komponenty jsou tyto
1x Crunch GTR 640.4
[ Link ] 2x Crunch GTR 550.2
[ Link ] 1x Crunch MXB 6.2C
[ Link ] 1x Crunch MXB 693
[ Link ] 1x Crunch MXB 12 DUAL
[ Link ] Jinak ještě se to musí potáhnout kobercem a dodělat nějaký drobnosti a udělat nový plato a už to bude komplet

06.08.2008, 11:54 |
foxos

06.08.2008, 11:59 |
foxos

06.08.2008, 12:00 |
foxos
a kam dáš kartáček na zuby?;))

06.08.2008, 12:42 |
SIS Na rezervu se dostaneš?

06.08.2008, 14:15 |
Jujk0 Čo tá diera v plate? :)
Máš to pekné, len by som vytkol sub v kufri a ovály k tomu... Radšej nejaké 13cm kompá k hlavovým opierkam do laminátu... (to je môj plán... )

06.08.2008, 15:52 |
Kesam No tohle zrovna nemusim.
Je to ošklivý, sorry za názor
a me se to libi..jen to potahni-zkus nejaky to plexi na zes..a az budes delat to novy plato udelej mu jednostranej privod pres ten ctyrpolovej konektor..
Jinak solidni reklama na kokte..:-))
A solidni lakadlo pro lapky =o)
sorry,ale seredny. A ovaly v tom plate zbytecne vyhozeny bankovky..
me se to libi, hod foto jak mas predni kompa dany
a potom jak mas vyresenou rezervu

06.08.2008, 22:07 |
Augi Není to špatný, ale ještě tam máš dost práce :-)
Co a jak máš udělaný ve dveřích?

07.08.2008, 21:22 |
kucik No tak jediný co na tom dalo asi trochu práce je ta druhá deska,aby zesíky mohly být zapuštěné,jinak je to prostě jen hozený do auta, a přední repra vypadá,že jsou jen v origo stavu,žádné doorboardy.Jinak teď asi budeš muset sloupnout tu rklamu z nárazníku:-)
..to jako musi byt boardy aby to hralo,nebo tam byly nainstalovany nejaky kompa?:-)
Tvrzeni,ze za ovaly jsou to vyhozeny penize taky nechapu..
Docela pěkný. Taky nechápu tvrzení, že za ovály jsou to vyhozený prachy.

08.08.2008, 14:22 |
foxos jasně potáhne se to plexi se tam dá taky a to plato už mam taky vymyšlený no jasně dělam pořádnou reklamu víš.Ty kompa ve předu budu ještě řešit ty ještě nejsou dodělaný.Myslim si že jedinej wattman tady tomu rozumí.A hlavně ty ovály zbytečný nejsou

08.08.2008, 14:29 |
Lu82 pokud ty ovaly nebudou mit svoji ozvucnici tak zbytecny sou budou se ti mlatit ze subem, vermi ja ovaly mel a to dost kvalitni a nepoznam rozdil ted kdyz je nemam. Radeji sem podporil basy jeste vzadni dverich

08.08.2008, 20:25 |
noclue | Upraveno: 2008-08-08 20:25:42
instalacii by urcite pomohlo seriove plato bez ovalov, to derave je dost onicom. podlahu do koberca a plexi a si v pohode :-)

08.08.2008, 21:12 |
foxos psal jsem že budu dělat nové plato kde budou i ozvučnice pro ovály.a ten spodek potáhnu kobercem a to plexi taky budu dělat
Ja si nemyslim,ze ovaly jsou zbytecny.Mam na nich orezany basy,pac to stejne neni slyset,kdyz je tam woofer,ale uz jenom kvuli prostorovymu zvuku si nedokazu predstavit mit repra jenom vepredu.Skousel jsem to jenom s kompama a podle me je to hrozny.Je jasny,ze by zvuk mel zepredu jit,ale na dokresleni ty ovaly by meli byt.Tot' muj nazor.

09.08.2008, 20:52 |
foxos přesně tak mě se líbí když mi taky zezadu ještě hrajou ovály to je prostě věc každýho
taky mám vzádu ovály a to dvoje jedny hrajou pro posádku vzádu a druhý ven z kufru když je auto komplet otevřený je to paráda

13.08.2008, 09:03 |
foxos já jsme to zkoušel bez oválů a to prostě neni ono
Heh aj ja som mal svoje prve repraky pred 8 rokmi vzadu v plato na JVC radiu... vpredu boli origos reprosky vo favorite a bol som nadseny z ""priestoroveho"" zvuku... ach ani nie zvukom, ale chrcania reprakov.
Odftedy som naucil par veci, napr. ze priestor by mali reprodukovat predne komponenty a mal by si to pocut z predu a nie zo zadu.
O takom priestore co pisete vy sa nahrava na DVD pri filmoch kde pocujete rozne efekty z roznych stran, vtedy su zadne reproduktory povinne, ale len pri filmoch, pri koncertoch by sa zo zadnych rep. malo ozvat len max divaci a potlesk...
Tot moj nazor :)