Navštíveno 3757x

08.08.2008, 14:41 |
Cenda Mel by nekdo zajem? Budu to tahat asi z DE a vyzkousim si to, tak toho muzu vzit vic. Kdo nevi, o co se jedna:
[ Link ] viz ICQ, mobil.

08.08.2008, 17:52 |
koren jaky pouzijes konektory? a ma cenu to brat ze DE?
ot: jinak potes protez, 31 stranek v nemine:-D
Jak jsem psal Cendovi na ICQ, je ten kabel vzhledem k ceně za metr velice dobrý, i když nesplnil to, co jsem od něj čekal.
Moje očekávání bylo vzhledem k různým chvalzpěvům na fórech asi přehnaně velké. Čekal jsem zázrak a ten se nekonal.
Testovali jsme to 3 (společně s Mogami CarPrecision) a všichni jsme se shodli, ža na Mogami to nemá. Pro mě osobně by ten RG 142 byl ale druhá volba.
Ještě jednu negativní vlasnost musím zdůraznit - ty kabely jsou reativně tvrdé a méně vhodné pro složité pokládání.

08.08.2008, 22:57 |
Cenda konektory mam podobny, jako jsou na CarPrecision.
je hodne tvrdej, ale natahnout se da, neni to jak tyc. Jak je na tom se zvukem zatim netusim, jen co jsem cetl na Klangfuzzi a vynatek ze Stereoplay. Ostatne je to i o spolupraci s dalsimi komponenty.
Car Precision, resp. samotny kabel, by byl taky moznosti. Rad bych ale zkusil neco jineho.
takovejhle výkonovej koax tady koupíš taky, akorát to bude mít místo čirýho opletu černý.

10.08.2008, 23:57 |
Cenda neni kabel jako kabel.
Tady to RGcko koupim taky, v DE me to vyjde o cca litr levnejc, navic chci jeste neco, tak se to k tomu jen prihodi.
a jak se liší koupený ergéčko od toho z reichu? Jiná měď? :-)

13.08.2008, 11:28 |
Cenda ten z GESu a od Kabel-Kush by mel byt ten samy, rozdil je jen v cene. Oproti jinym jsi zrovna jako jednu z veci tu "med" trefil :-)
Jako vodič je ocelový drát - poměděný a postříbřený :-)
Proto je takový "tvrdý"

15.08.2008, 22:44 |
Cenda Tak nakonec se mi podarilo se konecne skontaktovat s Rusakama a dostat z nich zajimavou nabidku, takze pujdu podle puvodniho planu na komplet Tchernov kabely Cuprum Classik SC a IC. Jsem na to zvedavej, co to bude :-))