Navštíveno 3657x

08.08.2008, 22:41 |
bit Mám dotaz ohledně hudby do bmw e36 do kufru (sedan)...
Dnes jsem objednal nějaké věcičky ale předem upozornuji že zbylá audio sestava nejsíš zůstane orig a že nemám zrovna balík takže jsem se dost ohlížel na cenu...jde mi jen o trošku basů...
1,Kabeláž 2krát
GROUND ZERO
GZPK 10
2.Radio
GROUND ZERO
* GZCR 535DVD BLUE
3.Set zesík+subáč 2krát
GROUND ZERO
. GZTB 120MK2 + GZTA 2.150MK2
4.Kapacitor
GROUND ZERO
Kapacitor GZTC 1.0MK2
Potřebuju někoho ochotného z okolí LBC popřípadě někoho kdo mi to vysvětlí zde... Zesík jsem dřív mě s tuou ve stodváce a schořelo to takže se radši ptám...
Na schéma kam kapacitor a jak na něj připíchnout 2 zesíky kam píchnout pojistky atd... Prostě potřebuji veškeré rady o audiu toho moc nevím... V ůterý by to mělo dorazit

08.08.2008, 23:05 |
Jujk0 Mohol si sa oyptat pred objednanim. Na kondenzator si sa mal vykasat a radsej kupit lepsi napajaci kabel...

09.08.2008, 02:02 |
bit mno jo když já si to uvědomil pozdě.... že by špatná volba?
myslim ze ta sestava natolik silna nebude aby ji musel potrebovat kap. a desitka kabel taky neni to pravý takže si si výše odpovědel sam kup silnejsi kabely kap. kdyz uz ho mas tak ho tam flákni a nemusis se bát ze bude neco hořet :) kamos ma ve stodvacce plus z kabelu od pračky a taky jeste nedoutnal :o))
To se mi líbí, nakupovat a pak se ptát :-) Já bych na připojení 2 zesíků asi natáhl jeden tlustší kabel a pak bych to řešil distribučnim blokem. Jako když už ho máš, tak si ho nech, ale dle mě zbytečně vyhozený prachy anebo prodej kap a kabelový sady a udělej to jinak. Jenom můj názor :-)

09.08.2008, 20:12 |
Jujk0 Tak ako hovorí party boy. Predat kap a kable a kupit silnejsie kable...
bit: zavolej do shopu kde jsi to objednal třeba to ještě neposlali
Ja bych to teda nekomplikoval..
Ten odběr tam nebude zase tak velký-spíše se zaměř na tu instalaci-proletuj poradne oka-dotahni a udelej stopro kostru..Kap si tam klidne dej,ale je k nicemu..-ovsem muzes to mit jako vetsina lidi jako svitici trubku na okrasu..:-)

10.08.2008, 23:09 |
bit K čemu je teda ten kap?

11.08.2008, 09:35 |
Jujk0 bit - K pokrytiu úbytkov, ktoré sa vytvoria na kábloch, napr pri basoch. Ovela ovela lepším riešením je dobrý kábel a ešte lepším je druhá baterka (keď aj menšia) v kufri, resp. pri zosilňovači.

11.08.2008, 11:55 |
bit Jujk0 + mno ale to bych zase potřeboval 2 altíky ne? nebo jak by se ta baterka dobíjela?

11.08.2008, 11:57 |
bit Tak jsem právě zjistil že to odeslaný je něco jinýho .-D... Ted volali že nemaj ty káble co u toho byly takže zatím nic neodeslali teoreticky by se to dalo ejště zrušit... mám to teda zrušit? Popřípadě co by jste mi doporučily do 20k. Chci radio na dvd pokud možno s malým lcd integrovaným do panelu... + nějaký ty basy navíc... na to abych sestavil bednu sám ale nemám ani znalosti přepočtů ani čas natož zručnost...
ja bych se te sestavy zase tak nebal... akorat vazne kup lepsi kabely misto kabely a kapacitor

11.08.2008, 12:07 |
bit Našel jsem knížku
[ Link ] nevíte někdo jestli se to nedá někde stáhnout jako ebook? potřeboval bych někde najít nějaký fakt základy a tady se k tomu nikde nemůžu dokopat...

11.08.2008, 12:29 |
bit Tak jsem se teda dohod s jedním těch hošanů co tam dělaj a doporučil mi káble
RTO
tk 416 s tím že by my tahle sestava měla stačit když chci jen trošičku doplnit hudbu o basy ale nemíním stím nikde objíždět srazy...
Druhej altík bys nepotřeboval, ale to neřeš, ta sestava neni zas tak brutální. Kabely RTO? Nevim, možná bych zkusil kvalitnější.

11.08.2008, 12:32 |
bit Party_boy jak poznám jaký jsou kvalitní a jaký ne?

11.08.2008, 12:51 |
party_boy | Upraveno: 2008-08-11 12:52:32
Já měl od RTO kabelovou sadu, ale hlavně mě na tom štvaly ty nekvalitní cinch kabely. Pak jsem si koupil sadu od ACR a nemohl jsem si stěžovat, celkově byl lepší zvuk, žádnej šum v tom nebyl apod... takže možná za mě hovoří moje zaujatost. Kvalitní kabely se daj poznat hlavně podle ceny.

11.08.2008, 12:58 |
bit Mno já momnetálně koum dost po ceně nemám zrovna velkou fin. rezervu. časem je nejspíš vyměním páč mám v plánu prodat časem i tyhle zesíky a strčit tam nákej co to líp nakrmí tyhle zesíky tam maj celkem rezervu. nevím rpoč to dali do setu když ten zasík má mín rms... Každopádně takhle v setu mě ten zesík vyjde na 500kč páč za samotnou bednu chtěj 3990kč a za set chtěj 4400kč...
Hele a nechceš chvilku počkat a kousek přišetřit? Potom můžeš koupit kvalitnější woofer s dobrym krmenim.

11.08.2008, 13:17 |
bit Party_boy mno což o to to já bych klidně pošetřil jenže problém je v tom že bych pak chtěl něco fakt brutálního zase bych jen šetřil. A nakonec by to skončilo tak že bych se rozhod že koupim druhou káru a nasypal bych to do ní a do tý bych pak teprve rval hudbu páč potřebuju kufr. tudíž potřebuju něco co se dá bez problémů vyndat a zase nandat... Tohle mě napadlo jako nejideálnější řešení i když stejně mám v plánu pošetřit a na jaře koupit něco silněšího na doplnění...
Až to tam dáš, tak si na tu sestavu stejně zvykneš a řekneš si, že by něco silnějšího nebylo vůbec špatný :-) Znám to.
ja si myslim ze 2.150 je v dane cenovce docela slusnej zesik... a bask k nemu docela pasne... v tom problem nevidim. party_boy: slysel jsi je? ;-)
Tak vono to docela brajgl umí :-) ale sám se přiznal, že na jaře chce koupit něco silnějšího na doplnění.

11.08.2008, 13:31 |
bit Luke- jeep díky alespon někdo kdo mě podpoří...
Já tě snad nepodporuju :-)

11.08.2008, 13:35 |
bit party_boy Mno to bych chtěl uvidíme jak to dopadne... Přes zimu si zas seknu nějaký 16ctky a nákej peníz bude tak uvidíme... Tohle je prozatímní pak to stejně nejspíš skončí u přítelkyně v rencku...
Už mlčim :-) Tak hodně štěstí.

11.08.2008, 13:42 |
bit Party_boy počkej mlčet nemusíš každej má právo říct svůj názor od toho je to přeci diskuze.... Navíc ta reakce byla na ten tvůj starší příspěvek...
V pohodě, já nejsem uraženej.

11.08.2008, 13:52 |
bit Party_boy to jsem rád