Navštíveno 3973x

KOnečně jsem se naplno pustil do tlumení, kabeláže a dneska se vrhnu na kontrukci v kufru, kabeláž musim dodělat, abych mohl vrátit sedačky a dalo se to dodělávat za provozu auta, reprokabeláž na výšky dávám jeden pletenec, na středobasy 2x.Sám jsem zvědav kam to celé dospěje , nyní sem dávám nějaké foto pro inspiraci,kritiku.
A dnes je na řadě dotahat kabely a nainstalit kurf

Pěkné Pavlíku, vypadá to dobře a jak tě znám tak to bude skvělý
Nobelium 10 se zdržel focení, zůstal ve skladu, koumám , zdali pujde taky inst. přímo do palubky, či né.

09.08.2008, 10:32 |
TROY 3er golf? ;-)
Tak na to jsem moc zvědavej
Troy: jj, středobas + vejšky do palubky co nejblíže u sebe, směrování bude namáhavé, Nobelium 10 snad do lalubky ve předu narvu,pokud na to nebude čas, tak zatím obyč MDF closed do kurfu a rozehrát a zjistit, jaká litráž se bude zamlouvat a pak šup na inst. do palubky.
ještě stále přemýšlím jak na směrováním, odraz určitě ne, viděl jsem cca 30 ruzných variat 2p v palubce a je to 50/50 umístění, tak asi jen výhodiso, bude to vyzkoušet
jj 3ka

09.08.2008, 11:27 |
TROY díky za info - pak nahod finální fotky jak to tam naskládáš

09.08.2008, 11:41 |
mendo bude to boj...vela zdaru
No pekne... uz sa tesim na fotky bude to brutal praca ale drzim ti palce :)
pekny pavle, jsem zvedav na vysledek. PS: mam u tebe jeste rest tak to musime pak nejak doresit :)
Kdy to budeš prodávat? :-))))
Tomas_217- :nebudeme to už řešit, nechám ti to jako dárek :-)
Revilohifi.cz: upřímě počítám tak 8měsíců :D
kurna az takhle jo? :o)To zas ne ne?Kdyz uz tak aspon nejakyho pivaka nebo tak pak spolu dame az se uvidime...
-Tomas_217- : jo a ještě jsem abstinent :-))))
taky jsem zvědavej jak dlouho mu to vydrží do dalšího TUSu :)
a kua tak to ja si na tebe neco vymyslim jen pockej :)
Nismo: jo to ja taky :)
Nismo+Tom: třeba tusnu do homeaudia a budete mít po prdeli :-)))