Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Autorádio Ground Zero

o Navštíveno 3127x o
o 09.08.2008, 20:35 | tesyno | Upraveno: 2008-08-09 20:36:58
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte skušenost s timhle radiem [ Link ]
Je za solidní cenu a má i USB i paměťovou kartu, navíc sem někde četl že snad má i 4V výstupy. A přeci jen i značka je myslim si kvalitní. Potřebuju nové rádio, ale nemam moc peněz, jelikož sem kupoval auto a potřebuju ještě nutně kompa dopředu. Popřípadě jaké radio do týhle ceny byste mi doporučili? (určitě chci USB a byl bych vděčný i za paměťovku, cd mechanika není podmínkou). Díky za názory

o 10.08.2008, 16:47 | tesyno | Upraveno: 2008-08-10 16:49:12
Tak koukám že rádio asi nikdo neskusil co. No neva. Je nějaký v tý ceně co byste mi doporučili? (hlavně ne prosimvás nějaký sencor, dayton atp.) Chci už něco kvalitnějšího. Jinak asi prubnu to GZ no a budu se modlit aby bylo dobrý, někdo to hold skusit musí ;-).
Popřípaě bych měl taky zájem o nějaká kompa dopředu, 16ky, chtěl bych hedvábnou víšku jelikož bych chtěl trochu kvalitu, možno i starší ale tak za nějakou rozumnou cenu (jinak celkem dost uvažuju o kicx GFQ, za ty prachy maj super parametry. Popřípadě taky budu potřebovat tlumení, ale to asi nikdo nějaký levnější zbytky nemáte co?
Jinak abych nezapomněl repra pujdou na zesik GZTA4000TX viz [ Link ]
o 10.08.2008, 21:34 | bit
Tak s tímhle ti nepomůžu ground zero je podle mě good značka navíc jsem ti ted od ní objednal dvd radio 2zes 2woofry a kap. ale s hudbou začínám... V auto hifi je recenze na gzr 325BT ale to je za 4k každopádně u něj píšou výhodná koupě... Ale kdo ví čemu má věřit... Vzhledově je stejný tak jsem myslel že je to ono... takže sry a musíš guuglovat...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2941 sekund.