Navštíveno 4647x

ZDravmí všechny příznivce kvalitní hudby, projíždel jsem net a koukal jsem , že někdy jsou vyšky inst. například přímo u okna, ve zpětném zrcátku odrazem o okno, cca 5cm od L/R výšky mírně na Asloupky, a mnoho dalších, měl někdo možnost slyšet něco alternativního v natočení výšek? Měl by třeba i někdo foto isnt. výšek?
Dost fotek s haldou pohárů jsem viděl natočení výšek přímo proti sobě.
Pro ukázku vkládám foto

10.08.2008, 18:56 je z auta, které mělo X pohárů z IASCA ale bohužel jsem už nedohledal fotku

10.08.2008, 19:34 |
Kamil nejlepší místo a směrování pro výšky je třeba hledat poslechem, u každý sestavy to bude trošku jiný. Jednotný doporučení neexistuje. Otázkou pak je, jestli to právě v tom nejlépe hrajícím umístění půjde nějak rozumně nainstalovat.
KamiL: ano to vím, už jsem vzkoušel, istaloval na 10tky instalací, ale např. jak jsem psal, výšky SEAS ve zpětném zrcátku, to jsem zatím ještě neviděl,nečekal :-)

10.08.2008, 20:42 |
Kesam Zajimave.

10.08.2008, 20:48 |
mendo este nahrubo

takhle to bude 100% ono, uslyšíš každý detail.. :-))))

Nemám rád sluchátka, tlačí na hlavě :-)))))
Revilohifi.cz: To s tím každým detailem u Panasonica byl doufám JOKE.
jdoizo: Kvalitní sluchátka na hlavě netlačí, zkus někdy třeba Beyerdynamic nikdy jsem neměl problém. Jinak souhlas s Kamilem.
tuner2: sis tam asi nevšiml té výšky od DLS místo jejich repra....
Ja som to uz riesil tu:
[ Link ] Co sa tyka mojich najnovsich skusenosti smerovaní vyskovych repro vydite na obrazku ... momentalne su takto smerovane. Riesil som scenu aby som pocul spevaka v uplnej strede palubovky neslo to nijak hociako som smeroval vysky, ale nakoniec sa mi to podarilo po nasunuti sedacky uuplne dozadu a troska s naklonenim zadnej opierky sedadla do pohodlnej polohe.
Normalne a dalo pocut ako som "isiel" dozadu so sedadlom ze sa vokal z pozicie laveho stredu smeruje k strede palubky. Odporucam to vyskusat...

Tuner: ano, myslel jsem to jako joke, měl jsem SENNHEISER Audiophile HD 650 nějaký čas
FrantoBMW:pokouknu ještě raz
basstard:postřech :-) jen to ta samá řada
basstard: Nevšimnul... :-/ pak je to OK :-)

11.08.2008, 17:41 |
Sodom Já mám směrováno cca nad volant

vem kus plastelíny, tužku a papír a zkus pár dní poslouchat.

12.08.2008, 21:57 |
ivls jj, zkoušet, jak píše harry
taky jsem zkoušel výšky proti sobě(nebyla to konečná fáze designová) a ted mám natočeno takhle a myslím, že se mi to takhle líbí víc - ale asi nejde srovnávat - jináý auto , jiný komponenty ...

12.08.2008, 22:00 |
ivls
Já mám vejškáče proti řadiččce uplně v rozích předního okna a hraje to super,nemělo by to hrát jen tak někam,ale na střed auta