Navštíveno 3321x

Jedna se o ovaly do plata...chtěl bych trošku vykonu dozadu.Nerikejte hlavne at se na zadek vykaslu..bez se mi to proste nelibi a kdyz otevru kufr,chci aby to hralo.
Zesik mám 12Ow rms.
Otazka zni" Dat 2 pary a zapojit to na 2ohm,nebo jeden par o trochu vykonejsi?
Vepredu mam compa crunch gtr..tudiz ovaly by mely byt prinejmensim taky od crunch.
Uvazoval sem dat 2pary crunch gtr na 2ohm.
Nebo pak 1par nejake jine od crunch a vykonejsi,ale aby ladily s compama/zvukove podobne/
Co zahraje lepe?Kvalita/vykon???
Dekuji za odpovedi a omlouvam se za zmetenost textu.
Diky:)
Osobně bych dal pouze jedny a klidně zase Crunch GTR... Nyní za opravdu suprovou cenu..
[ Link ] Když tak se mě ozvi na ICQ 306011919, probereme to a když tak něco vybereme..
no, urcite bych nedaval 2 pary, ale pokud je das do plata a otevres kufr, tak to pri bezne instalaci hrat nebude
musel bys udelat zespoda z plata ozvucnice, tak se zamysli, zda ses toto ochoten udelat, protoze jakmile kufr otevres, seberes repraku ozvucnici a bude ti jenom cinkat, basy a vetsinu stredu necekej... a nebo v hodne male mire

11.08.2008, 03:16 |
Kamil jako prohifi.cz
jj taky by me zajimalo jestli ma sub???
Jj,sub samozřejmě mám....bedna od Bull Audia.
S těma ozvučnicema pro ovály...líbí se mi to a asi to bude hrát o dost lépe než v platě.Nějak se asi budu muset poprat s místem.Kolik litrů cca je potřeba pro jeden ovál 100rms??Dělají se uzavřenky,nebo s BR?
uzavrenko cca 8-10L tak sem to mel ja na ovalech pb... jinak co takhle vyhodit bull audio a kouipt neco jineho?
bull audio pokud nemas moc penez schvaluju! :o)
časem možná bude nějaký upgreat.Ale to je sw+krmení..moc peněz..zatím řeším ty ovály.
Kicker:dělal si uzavřenky či br???
pokud myslis sub Bull tak mam original bednu,a ve starym aute sem mel ovaly ve 12L uzavrence,ale mel jsem to hlavne kvluli akus.zkratu ne kvuli hrani ven,Basrefelx bych nedoporucoval na ovaly :)
ja bych dal jedny ovaly GTRka a budes spokojenej, dvoje davat je podle me zbytecny

11.08.2008, 17:32 |
Sodom Já jsem dělal uzavřenou ozvučnici..pár foto:

11.08.2008, 17:33 |
Sodom a takhle to vypadá v autě

Díky za inspiraci.Tak to asi tak nějak provedu.Jen se chci zeptat jak to pak hraje??Nějaká změna...??
Ale asi hlavní důvod proč se to dělá je aby sw netlačil do oválů...nebo se pletu?

11.08.2008, 21:05 |
Sodom danix.m: tak nějak.Pokud repro nejsou tzv. free air,tak by měli mít ozvučnici.