Navštíveno 3603x

11.08.2008, 13:42 |
PJ Zdravim kamarád mě poprosil abych mu pomohl vybrat nějaký kompa 16ky do dveří do 4000kč
Bude to na zesiku cca 75w/rms poslouchá tak nějak všechno a jde mu spíš o SQ.
zatim jme vybrali tyhle:
[ Link ] [ Link ] a
[ Link ] a nebo tyhle za cenu kolem 4000kč
[ Link ] Dík za pomoc PJ
také bych volil SLX 265 deluxe
osobne bych jeste koukl na tyto MB Quarty
[ Link ] tez hraji velmi dobre
Když Rainbow, tak bych dal tyto
[ Link ]
nechce trosku prihodit a dat tyhle repra?
[ Link ] pripadne jeste kousek prihodit a uz ma hodne dobrou kvalitu a repraky, co dlouho nebude muset menit - umi zahrat velmi kvalitne i nahlas, mam je moc rad. Na svoje penize moc neznam jejich konkurenci:
[ Link ] z vypsanych bych volil Esprity, nejak jsou mi blizke, neumim si pomoct :-)
Volil bych jednoznacne Esprit v tyhle cene toho moc lepsiho nekoupis. Prijemny vysky a vyborny stredobas.
jeste jsem zapomel dodat, z tveho vyberu bych volil Esprity,ale kdybys chtel MBQ slyset, mam skladem
Já bych vzal asi DLS RS6A, nebo z uvedených Rainbow.
Teď jsem vyštrachal na skladě Powerbass ES-6C.. výborný kompa za výbornou cenu.. Pokud ti to něco říká, tak se mě ozvi, dohodli bychom se na nějaké super price.. :-)

12.08.2008, 09:32 |
PJ díky všem za nabítky a komentáře.
tak sme výběr zůžili na na Esprity a ty saxe.
měl někdo možnost je porovnat?
bude stačit těch 75w/rms na ty saxe? Maj 100w/rms a hliníkovou membránu?
Dík PJ
PJ: ja ty SAX mam :o) Prozatimne na Magnatu XCITE560 (4x70W) a hraje to celkem pekne, ale kdyby mel vic, tak by to vubec nevadilo... Jediny co tak jsem na vyhybkach musel dat vysky na minimum (smerovani na ridice zatim laboruji)

12.08.2008, 09:50 |
Cenda PJ, co ma za zes a radio?

12.08.2008, 10:32 |
PJ zesik má starý DB 5 od helixu a rádio plánuje Alpinku 9884.

12.08.2008, 11:10 |
Cenda | Upraveno: 2008-08-12 11:10:59
tam bych osobne volil Espirity, trochu bych se obaval v tomhle spojeni s Rainbow ostrejsich a kovovejsich vysek.
oba výběry jsou hodně dobrý a nemyslim si že bys jednim z nich prohloupil, Rainbow budou určitě ostřejší a budou mít větší říz, Esprity maji zase luxusní bas ale to jen za předpokladu pořádně udělanejch dveří, což platí snad vždycky. Výkonu se rozhodně bát nemusíš, spíš bych vynechal 9884, orotože to bude u obého vejškovej porod v pasivu :o)
PJ, dejte tam Esprity budou univerzalnejsi.

13.08.2008, 08:30 |
PJ Tlumit se bude 100%ně :-)A vejšky se budou ladit umístěním, směrováním a snad pomůže u útlum na výhybce.
Aktiv jsem mu taky navrhoval na ten 5ti kanál, ale chce mít repro i vzadu:-(
Ale jen tak pro zajímavost jaký rádio by jste doporučili na aktiv.(co nejlevnější :-))
dík PJ
pokud co nejlevnější tak Pio 88RS, jetý jsou za směšný peníze, nový občas taky třeba přes lacifa
btw Rainbow je velice univerzální, v tomhle bych vsadil spíš na ně teda :o)
Alpine 9855, starsi tak za 5tis novy z ebay.de asi za 6tis a s Pio je to zvukove hodne podobny a lepsi ovladani...
Helix je taky univerzalni.Nemyslim ze by to s tou Alpinou bylo tak hrozny, mel jsem dva roky Bluecka s Alpine v pasivu, vyhybky nemeli ani utlum a bylo to v klidku, avsak ne idealni =o) ale verim ze tvoje hudba byt tam porod byla.