Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Boxy Hifonics

o Navštíveno 3245x o
o 11.08.2008, 22:27 | Proffesor_W
Ahoj vsem

zajimalo by mne zda tu nekdo nema zkusenost s jednim z techto dvou boxu:
[ Link ]
[ Link ]

ktery z nich je "lepsi"? Rad bych jeste jestli nekdo nevi zda Hifonics dela v podobne cenove relaci box s bassreflexem? Woofer by mel byt zapojen na 5+6 kanal zesilovace JBL GTO755.6 ,tzn 300W rms. Diky za radu a poznatky.

o 11.08.2008, 22:37 | Frenkie
mam zkusenost s obema, akorat bych nerad kecal ale box 400W HFi asi ted momentalne neni dostupny (skladem ho ani nemam, mozna ho bude mit jirka z revila).... me osobne se vice libil 300W,zatlacil a i zahral kvalitne. takze doporucuju HFicko. bassreflexovej v teto cene bohuzel neni, leda ze by kluci neco sesmolili :)) a na 300W zesik bych radej i to HFi (sam jsem ho krmil 340W RMS a hral suprove)
o 11.08.2008, 22:46 | Proffesor_W
designove je urcite hezci,ale design nehraje. Mel jsem v planu woofer od JBL [ Link ] ktery znam od kamose a ktery na tu cenu hraje docela presvedcive. Ale vzhledem k tomu ze mam repra Hifonics tak bych to rad sjednotil.
o 11.08.2008, 22:48 | Frenkie
pod pojmem libil myslim jak hral, vzhled jsem neresil jsou skoro stejny
o 11.08.2008, 23:01 | CarMedia.cz
mám skladem jak HFi box, tak TXi box.. mrkni ke mě na shop..
HFi zde [ Link ]
TXi zde [ Link ]
Osobně bych ti také doporučil HFi..

A co se týče bassreflexových ozvučnic, tak mám tyto woofery také v bassreflexu a i dokonce v bandpassu.. nedával jsem je na shop, byla to limitované série, proto jsem si je nechal speciálně pro prodej na kamenné pobočce..
Pokud chceš vědět víc, ozvi se mě na ICQ, případně na mail jkarlovsky@revilohifi.cz.. můžu případně zaslat fotky wooferů v bassreflexových ozvučnicích..
o 12.08.2008, 09:12 | Nismo.Power
powerový sem koupil HFi a naprostá pohodka takže doporučuju, cena výkon by těžko hledak konkurenta
o 12.08.2008, 11:49 | Midnite
Nismo.: taky kdyby si ho u někoho neslyšel co?
o 12.08.2008, 12:32 | Nismo.Power
Midnite : neboj, už sem ho viděl i slyšel ještě když ty si tahal kačera...... dokonce jsem to už měl i dřív než žán jen jinej brand :)
o 12.08.2008, 14:15 | Midnite
jinej :D
o 16.08.2008, 18:35 | viper
no já mám ted v autě tuhle bedničku a bude volná kdybys chtěl je stará cca 2 měsíce.hraje dost slušně je to možný poslechnout v autě
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3195 sekund.