Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > "PRAXIS" AUDIO SYSTEM Help

o Navštíveno 3324x o
o 12.08.2008, 15:09 | Pavel02
Potřebuji - potřebujeme pomoc. Asi tři měsíce používám ke kontrole RTA měřící program od AudioSystemu "PRAXIS". Po počátečních potížích s configurací programu fungoval do minulého týdne bez problémů. Ale ted bez evidentního důvodu nejde spustit samotné měření. Program jsem přeinstaloval, nastavil původní config, ale marné - měření nejede. Je tady někdo na tolik znalý že dokáže poradit. Případně někdo od UH, Zlína... kdo by to uměl dát do provozu ?? Mám ten program v naťasu, takže můžu přijet. Dík

o 12.08.2008, 19:15 | doronel
hlásí to nějakou chybu?
o 12.08.2008, 20:31 | Pavel02
nehlásí to nic. Harry to je zas ten neštastný PRAXIS co s ním byl problém. Je pravda že to hlásilo chybu ale ted nic. Jen prostě nezačne měřit. Fungoval v pohodě - ted ani ťuk.
o 12.08.2008, 21:08 | doronel
tak s tím jsem se nesetkal :-(
Předpokládám, že máš správně zapojené kabely, v PC zvolený správný vstup a hlasitost, atd.
Zkus to nainstalovat na jiný PC. Pokud to ani tam nepůjde, tak to může být chyba hardwaru a muselo by se to reklamovat
o 12.08.2008, 21:10 | doronel
Poprvé to byla chyba nastavení, to už jsme probírali.
Druhá možnost je to poslat Ivoušovi na přezkoučení. On s tím má u nás asi největší zkučenosti.
o 13.08.2008, 08:39 | Pavel02
Harry, s Ivoušem už jsem to samozřejmě konzultoval. Netuší co by to mohlo být. Vzhledem k tomu, že jsem to pár měsíců bez problémů používal, tak v zapojení atd. jak píšeš to určitě není.
o 13.08.2008, 15:07 | Pavel02
Harry: tak to nejede ani na jiném počitači. Potřebuji to rychle vyřešit. Máme chystat dvě auta na EMMU do pieštan.
o 13.08.2008, 18:22 | doronel
Tak mě to okamžitě pošli na doronel. V sobotu to vezmu do Německa a pokud je to na reklamaci, tak ti pošlu okamžitě nový.
o 19.08.2008, 15:55 | doronel
Pavel02 - Hardware je v pořádku!
o 22.08.2008, 10:23 | Pavel02
Harry. Pošli mě to tedy zpátky.dík
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3256 sekund.