Navštíveno 3324x

Potřebuji - potřebujeme pomoc. Asi tři měsíce používám ke kontrole RTA měřící program od AudioSystemu "PRAXIS". Po počátečních potížích s configurací programu fungoval do minulého týdne bez problémů. Ale ted bez evidentního důvodu nejde spustit samotné měření. Program jsem přeinstaloval, nastavil původní config, ale marné - měření nejede. Je tady někdo na tolik znalý že dokáže poradit. Případně někdo od UH, Zlína... kdo by to uměl dát do provozu ?? Mám ten program v naťasu, takže můžu přijet. Dík
nehlásí to nic. Harry to je zas ten neštastný PRAXIS co s ním byl problém. Je pravda že to hlásilo chybu ale ted nic. Jen prostě nezačne měřit. Fungoval v pohodě - ted ani ťuk.
tak s tím jsem se nesetkal :-(
Předpokládám, že máš správně zapojené kabely, v PC zvolený správný vstup a hlasitost, atd.
Zkus to nainstalovat na jiný PC. Pokud to ani tam nepůjde, tak to může být chyba hardwaru a muselo by se to reklamovat
Poprvé to byla chyba nastavení, to už jsme probírali.
Druhá možnost je to poslat Ivoušovi na přezkoučení. On s tím má u nás asi největší zkučenosti.
Harry, s Ivoušem už jsem to samozřejmě konzultoval. Netuší co by to mohlo být. Vzhledem k tomu, že jsem to pár měsíců bez problémů používal, tak v zapojení atd. jak píšeš to určitě není.
Harry: tak to nejede ani na jiném počitači. Potřebuji to rychle vyřešit. Máme chystat dvě auta na EMMU do pieštan.
Tak mě to okamžitě pošli na doronel. V sobotu to vezmu do Německa a pokud je to na reklamaci, tak ti pošlu okamžitě nový.
Pavel02 - Hardware je v pořádku!
Harry. Pošli mě to tedy zpátky.dík