Navštíveno 4102x

Zdravim vsechny, nejspis uz jste tu neco takoveho stokrat resili, ale nepodarilo se mi to najit... jestli to tu uz nekde je resene, omlouvam se.
O co jde?
Uz 2 roky mi lezi nejaky SW magnat 300w RMS v home-made krabici "na pude" a rad bych ho konecne zapojil, nejlepe se dvema 100mm reproduktory do dveri - nasel jsem si low end 60w rms. Ground Zero GZTF 100MK2. Mozna vam prijdu jako blbec, ze takhle male-levne repracky k woofru nestaci :) Ale nepotrebuji super kvalitni a vykonny zvuk, mel bych ten woofer zeslabeny tak, aby zvuk byl vyvazeny.
Potreboval bych pomoc s vyberem nejakeho low end zesilovace, treba za 1-3 tisice(klidne bazar), s kterym bych tuhle "sestavu" nejak rozumne nakrmil. Navic aby mel high-level vstupy.
diky
SW jeste kdysi ve skodovce, krabice tvarovana primo za sedacky ;)

jo to znam, jeden takovyhle box tu mam jeste taky, poctiva 25mm MDF, jen nevim co s tim ;)
nemas spis nejakej nevyuzitej zesik? :-P
zesik nemam :( ale pavel 528 prodava v bazaru, koukni tam, ma toho myslim dost...
Já vim, že ses k 100mm repro vyjádřil, ale promysli si jestli by nebylo také lepší koupit nějaké 16ky. Nevím, možná jsem jen zaujatý proti malé ploše reproduktoru, já tyhle GZ neslyšel, ale vím, že ani 13ky nejsou žádný zázrak.
zhanis 4k nebo 2k , mam ve vyprodejove akci GPcko 2k Crunch
[ Link ] nebo 4k PZi
[ Link ] zkus kouknout, trebas ti nekterej sedne

12.08.2008, 20:51 |
Kesam Asi ty 16ky jako party-boy
dodatek: jinac jestli muzes repro dej bud 13cm ale radej 16,5cm kompa, udelas lepe
Ahoj, zkus mrknout ke mě na shop.. mám tam suprový výprodej komponentních reproduktorů Crunch GRP 5.2C jen za 999,-Kč
[ Link ] A nějaký přijatelný zesilovač by se také 100% našel..
Když tak se ozvi.. kontakty pod nickem..
diky vsem, zesik uz mam od pavla528. Pro moje potreby dostatecnej Magnat 4k, 2x90w a 1x180w, to bude stacit, kdyz tam dam ty 130mm repracky 50 - 60W...
Diru ve dverich mam sice jen 120mm, ale kdyztak se tam daji podlozky ;)
Vidim, že je to 120ca, tam dáš v pohodě 16ky. Jen se lehce musí kuchnout do dveří.
skudku uz prave nemam.. ta fotka je matouci, asi sem ji sem nemel davat ;)
peugeot 205 ;) "skodofku" z francie ;)
Tam dáš taky 16ky. Do každýho auta se daj dát 16ky při trocha laborování.
urcite by tam nejak sly, nechce se mi moc do toho rezat a tak.. ;) priznavam se ;)