Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pár rad při upgradu hudby

o Navštíveno 3341x o
o 14.08.2008, 04:37 | cr4sh3r
Tak se chci nejdřív poradit než všecko vyměním a prodám :)

Momentálně mám vepředku kompa Hertz ESK 165 [ Link ] a v pátek se je chystám vytáhnout a koupit místo nich RAINBOW SLX 265 DELUXE [ Link ] Bude ta změna k lepšímu? Přemejšlím ještě nad hifonicsama ZXI 6.5C. Tak poraďte co je nejlepší řešení do předku.

Dál mám zesík Mac Audio Z4200 a chystám se ho vyměnit za MB Quart DSC480. Má to cenu ho vyměnit nebo ne? Případně poraďte za co vyměnit cenovce okolo 4 - 5t.

Díky za rady

o 14.08.2008, 04:41 | cr4sh3r
A ještě by mě zajímalo jak si stojí tlumení AMS Tecsound, je totiž za velmi pěkný peníz.
o 14.08.2008, 08:23 | frantobmw
Co sa tyka zosika by som bral za tie peniaze jazdenku, trebars na tie Rainbowi by bolo idealne RA40 co tu predava Milhauzz...
Tie ostatne nepoznam, neviem sa k tomu vyjadrit, ale zavysi aj o to co myslis pod slovom "lepsie" lepsie na kvalitu, v hlasitosti? Alebo vo vsetkom? :)
o 14.08.2008, 09:06 | jdoizo
Jak praví franto DLS RA40 ideal ne Rainbow, pokud by jsi je chtěl, mám je skladem, stačí se ozvat, je i dost jiných ,lepších řešení než Rainbow které jsi uváděl
o 14.08.2008, 10:37 | Kicker18
jj kompa rainbow doporucuju kamos je snima moc spokojenej!
o 14.08.2008, 10:59 | somtom
Mám MBQ sice 4125,který má větší výkon,ale DSC480 bých se vůbec nebál.Zvukově na tom bude určitě podobně,ne-li stejně:-).Tady je za pěkné love:-) [ Link ]
o 14.08.2008, 11:17 | CarMedia.cz
nové MB Quart DSC můžu vřele doporučit.. Nyní u nás 480 v zaváděcí akci za velice příjemné peníze.. Po zvukové stránce strčí do kapsy nyní tak propagovaný Crunch apod.. Určitě s tímto zesem chybu neuděláš!!
o 14.08.2008, 11:57 | Escudo
cr4sh3r: tak teď trocha slov od neprodejce :o) Z4200 je na svojí cenu velice slušnej zesilovač a výmena za MB bude spíš krok zpět a nebo zůstaneš na svom. Pokud budeš uvažovat o znatelnym zlepšení, budeš muset sáhnout po starším zesu, v tom ale problém nevidim, klidně jako franto... No a kompa, když pominu žánrovej výběr, tak v týhle cenový kategorii se jen těžko hledají lepší řešení jak bylo uvedeno než jsou Rainbow, je to špička, to si asi nebdueme nic nalhávat. Možná spíš alternativy. Na druhou stranu je otázka, má-li cenu jít výš o schůdeček, když můžeš jít časem o několik schodů, osobně bych se teď zaměřil na kvalitní vytlumení dveří, což udělá víc než výměna těhle dvou komp, na chvíli tě naplní novej zvuk ze starejch Hertzů a až tě začnou zase nudit, tak bych sáhnul už po kategorii kolem 6-7.oooKč, tam už to začíná bejt zajímavější
o 14.08.2008, 12:02 | Escudo
jo a co se týče tlumení TS, je mi jasný že jde hodně o peníze, ale taky jde o to co s tim budeš tlumit. Pokud máš vnitřní plech ve dveřích děrovanej, tak bych volil určitě něco pevnějšího, přítelkyně má dveře komplet TS s alu, ale je to VW Bora, která má pro hifíka luxusně řešený dveře, tudíž to tam funguje velice dobře, to může spousta lidí potvrdit ačkoliv TS zavrhujou :o) ale pokud bych nebyl omezenej financema, dal bych samozřejmě něco jiného
o 14.08.2008, 12:19 | cr4sh3r
Samozřejmě mi jde o kvalitu a ne o hlasitost. Jinak kompa budu mít od Midnite (jeté za pěknou cnovku). A zesík teda vyměním za MB Quart. A ještě jaký máte názor na to tlumení?
o 14.08.2008, 12:48 | cr4sh3r
Tak dlouho jsem na to čuměl, že jsem ani neviděl Escudův příspěvek, až po aktualizaci :))

Ty kompa chci vyměnit na 100%. A zesík asi teda zůstane na rady escuda.
o 14.08.2008, 12:48 | Adler
Myslim ze escudo ti radi celkem dobre ...bych vymenil kompa vytlumil a pak kdyztak resil zes .... jinak kdyby si Z prodaval tak dej echo mel bych zajem
o 14.08.2008, 20:26 | prohifi.cz
ja bych tady jako tlumeni pro zmenu zminil Vibraflex :-)
[ Link ]

duvody jsou 2:
1) tlumici ucinky jsou o dost lepsi, o tom neni pochyb. Tezko zde budu podavat nejake dukazy - chce to zkratka zkusit poklepat na dvere vytlumene TS a Vibraflexem, rozdil je slysitelny okamzite, pricemz vaha tlumeni je srovnatelna

2) objevily se pripady, kdy tecsound po case odpadnul. Sami jsme s tim meli nejake zkusenosti. Dokud nebyl Vibraflex, delali jsme s tecsoundem uspesne treba kufr, podlahu atd., ale treba do dveri a na strop bychom jej uz nikdy nedali. Jsou lide, kteri na lepici vrstvu nedaji dopustit a preju jim to, ale mam i pripady, kdy to zkratka spadalo. Myslim, ze to bude o tom, jak se ta lepici vrstva u konkretni varky podari, pripadne jak a kde bylo tlumeni skladovano, jak dlouho nekde lezelo atd., tot nase zkusenost.

Cenovy rozdil je minimalni a Vibraflex v pohode davame i na strop a zadny problem.
Volba je na tobe.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3013 sekund.