Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > hudba do A4 r.v. 2003 rady

o Navštíveno 4613x o
o 14.08.2008, 23:41 | karits
zdravim pani

Idem znamemu nahodit zopar veci, resp prerobit, bo mu v jednej nemenovanej "firme" strrraasne hovadsky spravili audio...potreboval by som zopar rad
Ma zakupene 2 pary komponentnych repro 16,5 JBL (neviem ktore rada ale momentalne ani nepodstatne) + woofer 2x4 ohm a este zosik JBL GTO 4 kanal...:/
idem vymenit fabricke radio na nejakeho pajaca noveho a zakupit kabelaz a inst material, cele ma byt do 15000...(radio + material)
Moje otazky - ked odpojim baterku, nezblbne palubne PC?? som este neinstaloval do takeho auta kt. je uplne napchate elektronikou..
Dalej ma niekto skusenosti ako sa dostat napr. do interieru z mot. priestoru + do dveri atd ? (fotky potesia )
To len tak aby neboli prekvapka, bo budem mat na to obmedzeny cas, asi vikend s tym ze iba cez noci budem robit...
dik za rady...
prosim nepiste ze na picu komponenty a ze ako tam budem pchat 2x4 ohm, moj plan je predne repraky dat na 2k zosika a na zadne 2 napojit 4+4ohm, kedze novy zosik NECHCE a basak tam CHCE mat, to co zakupil, nechce uz nic ine kupovat okrem radia....
este raz thx za rady

fotodokumentacia ista po praci :)

jo a este som zabudol, ma to euro iso konektory alebo treba nejaky adapter zakupit?
thx

o 15.08.2008, 08:01 | djwiktor
Skus troska podrobnejsie opisat aky presne tam ide woofer a ten zosik tiez.. Po odpojeni baterky by malo vsetko fungovat bez problemov, maximane na fabrickom adiu by to pytalo kod pri zapnuti, ale pisal si ,ze ide vymenit za nejake normalne..
Co sa tyka pretahovania kablu od motora do interieru, tak by tam mala byt jedna prechodka, ale nie som si isty, ci tam nahodou tie kable potom nie su vedene medzi dvoma plechmi...
o 16.08.2008, 20:44 | karits
sry bol som mimo
takze prve problemy sa objavili, nejaksom este nenasiel miesto kde napchat + kabel z baterky do kabinoveho pristoru a problem s napojenim autoradia -
Standard ISO konektor v radio Pioneer DEHP7000UB a Audi mal sice tiez ISO konektor ale cudne nahodene PINy - pripajam fotku origo radia...
vo fabrickom ISO koncovke som nasiel (zmeral) 2x+12V a zem, ked tam pripojim origo radio bez tej cudnej 3ej zasuvky (vid foto) kde ide vela pinov, tak radio dostava stavu sice ale vypisuje SAFE a nehra, ked to pripojim tak hra...Ked napojim Pioneera ale, ani necinkne, neviem ani zapnut. radio je urcite OK...
Vie niekto poradit ako to zapojit? thx

foto k příspěvku  od karits

o 17.08.2008, 13:22 | karits
este zopar foto povodnych ISO/CAN konektorov z Audiny ako je momentalne zapojene (nic som neprehodil)

o 17.08.2008, 13:23 | karits

o 17.08.2008, 13:25 | karits
v napajacej casti ISO konektora su 4 kable iba, 2 hrubsie, cerveno-modry (staly +12V), hnedy (zem ?) a 2 tensie ktorymi nie som si isty, no na jednom je +12V stale :S

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3031 sekund.