Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Golf IV. kde kostra?

o Navštíveno 5422x o
o 15.08.2008, 09:19 | shaft.cz
Ahoj, mam Golfa IV, chci posilnit minus od baterky, nechavam tam origo GND kabel a do svorky mam jeste 50tku kterou bych nekam prcnul? Nema nekdo tip kde je idealni misto? nechce se mi nejak moc zasahovat do kastle, mam na mysli nco jako diru do plechu - sroub a ocko a strikni to nekorodnim povlakem :oD diky

o 15.08.2008, 09:28 | Midnite
vždyť to je úplně jedno kam to dáš. Otevři kapotu a kukni na motorový prostor. Pak si jen vybereš kam to dáš
o 15.08.2008, 09:39 | shaft.cz
to Midnite: to jako jo ale vsude jsou asi origo sroubky zalakovany :) tak sem si rikal jestli nekdo nekostril golfa a nemel by presenj tip kam to pichnout vis, kdyz nic tak neco vyberu jak rikas.
o 15.08.2008, 09:41 | Midnite
jo tak já měl také komplet zalakováno... odtáhl jsem matku.. trosku odrbal misto od laku, premeril kostru jestli je to OK dal podlozku a zasruboval.. jo a samozrejme ze na kabel jsem dal ocko...
o 15.08.2008, 09:44 | Midnite
u meho clia
o 15.08.2008, 09:46 | Midnite
u mého clia ;)
o 15.08.2008, 10:35 | Frenkie
to shaft ja to v kokte delal tak ze jsem vzal druhej kabel(samozrejmne stejnej jako tahnu k zesilovacum) a dal ho na stejne misto kde je baterka ukostrena origo
o 15.08.2008, 14:05 | shaft.cz
to Midnite: jak se promeruje kostra? Dik
o 15.08.2008, 14:24 | Midnite
shaft: no vzal jsem voltmetr a dal sem na baterku + a - se přiložil na to očíštěné místo a když to neukázalo tak sem ještě očistil a když to ukázalo 12V tak vše ok
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3288 sekund.